استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند
سرخط خبرها

شورای امنیت امروز برای توقف درگیری‌ها در غزه رای‌گیری می‌کند

  • کد خبر: ۲۰۰۷۲۷
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
شورای امنیت امروز برای توقف درگیری‌ها در غزه رای‌گیری می‌کند
شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه به قطعنامه جدیدی رای خواهد داد که خواستار «توقف فوری و پایدار خصومت‌ها» در غزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز در این باره نوشت که شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار است روز دوشنبه در مورد پیشنهادی رای‌گیری کند که از رژیم صهیونیستی می‌خواهد اجازه ارسال کمک‌ها به نوار غزه - از طریق مسیر‌های زمینی، دریایی و هوایی - را تحت نظارت سازمان ملل بر کمک‌های بشردوستانه بدهد.

دیپلمات‌ها گفتند که سرنوشت پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت به مذاکرات نهایی بین آمریکا، متحد بی‌چون و چرای تل‌آویو و دارای حق وتوی شورا و امارات متحده عربی که متن پیش نویس را تهیه کرده، بستگی دارد.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گفت: «ما به طور سازنده و شفاف در طول کل فرآیند در تلاش برای متحد شدن حول محصولی که موفق خواهد شد، مشارکت کرده‌ایم. امارات متحده عربی دقیقاً می‌داند چه چیزی می‌تواند تصویب شود و چه چیزی نمی‌تواند - این به آن‌ها بستگی دارد که آیا می‌خواهند این کار را انجام دهند.

دیپلمات‌ها گفتند که ایالات متحده می‌خواهد لحن خود را در مورد توقف خصومت‌ها کاهش دهد. پیش نویس متنی که رویترز آن را مشاهده کرد، در حال حاضر «خواهان توقف فوری و پایدار خصومت‌ها برای دسترسی ایمن و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه است.» مقامات سازمان ملل متحد و آژانس‌های امدادی نسبت به یک فاجعه انسانی در غزه - گرسنگی و بیماری گسترده - هشدار می‌دهند که اکثریت ۲.۳ میلیون نفر از ساکنان منطقه ساحلی فلسطین که در طول درگیری دو ماهه از خانه‌های خود رانده شده‌اند، با آن دست به گریبانند.

قطعنامه شورا به حداقل ۹ رأی موافق و بدون وتوی آمریکا، فرانسه، چین، بریتانیا یا روسیه نیاز دارد.

در اوایل ماه جاری، واشنگتن قطعنامه‌ای را در شورای ۱۵ عضوی که خواستار آتش بس فوری بشردوستانه بین رژیم صهیونیستی و حماس در غزه بود، وتو کرد. مجمع عمومی سازمان ملل متشکل از ۱۹۳ عضو هفته گذشته با رأی موافق ۱۵۳ عضو خواستار آتش بس شد.

آمریکا و رژیم صهیونیستی مخالف آتش بس هستند، زیرا معتقدند این آتش‌بس فقط به نفع حماس است. در عوض، واشنگتن از توقف در جنگ برای محافظت از غیرنظامیان و اجازه آزادی زندانیان حمایت می‌کند. پس از چندین تلاش ناموفق، شورای امنیت ماه گذشته خواستار توقف درگیری‌ها برای دسترسی به کمک‌های غزه شد. توقف هفت روزه حاصل شد، اما بلافاصله حملات صهیونیست‌ها ادامه یافت.

هدف از این پیش‌نویس قطعنامه، نظارت سازمان ملل در غزه بر کمک‌های ارسالی از طریق زمین، دریا یا کمک‌های کشور‌هایی است که طرف‌های درگیر نیستند. سازمان ملل متحد به تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل ارسال این کمک‌ها را اطلاع خواهد داد. به گفته مقامات، روز یکشنبه گذرگاه کرم شالوم که تحت کنترل رژیم صهیونیستی است، برای اولین بار از زمان آغاز جنگ به روی کامیون‌های کمک رسانی باز شد تا میزان مواد غذایی و دارویی به غزه را دو برابر کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->