زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

زورگیری‌های مسلحانه در تهران با الهام از کلیپ‌های اینستاگرامی + عکس

  • کد خبر: ۲۰۰۹۲۴
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
زورگیری‌های مسلحانه در تهران با الهام از کلیپ‌های اینستاگرامی + عکس
مرد جوانی که با تهدید سلاح کمری گوشی‌های تلفن همراه شهروندان تهرانی را سرقت می‌کرد، پس از دستگیری مدعی شد ایده سرقت مسلحانه را از کلیپ‌های منتشر شده در اینستاگرام الهام گرفته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، اعضای دو باند سارقان مسلح که به صورت جداگانه از چند ماه قبل در خیابان‌ها، کوچه‌ها و خانه‌های شهر تهران با سلاح گرم جولان می‌دادند و با ایجاد رعب و وحشت دست به سرقت‌های سریالی می‌زدند، چند روز قبل در دام مأموران پلیس گرفتار شدند و صبح دیروز برای تحقیقات و گفتگو با خبرنگاران به پلیس آگاهی تهران منتقل شدند.

زورگیری‌های مسلحانه در تهران با الهام از کلیپ‌های اینستاگرامی + عکس

سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در توضیح دستگیری سارقان مسلح به خبرنگار ما گفت: «چندی قبل مأموران پلیس آگاهی با سرقت‌های سریالی تلفن همراه شهروندانی روبه‌رو شدند که حکایت از آن داشت سارقان با تهدید سلاح گرم اقدام به سرقت می‌کنند. بررسی‌های مأموران نشان داد سرقت‌ها از سوی دو باند صورت می‌گیرد و یکی از اعضای باند سارقان مسلح ۱۲ سابقه سرقت در پرونده‌اش ثبت شده‌است. مأموران سرانجام با سرنخ‌هایی که به دست آوردند سارقان را شناسایی و بازداشت کردند.» وی افزود: «در طرح‌های دستگیری سارقانی که از اول سال اجرا شده مأموران بیش از یک هزار و ۷۰۰ سارق دستگیر کرده‌اند.»

یکی از سارقان مرد ۳۸ ساله‌ای به نام فریبرز است. او به گفته خودش هیچ سابقه کیفری ندارد و از چند ماه قبل پس از دیدن کلیپی در اینستاگرام و به خاطر زیاد‌ه‌خواهی تصمیم می‌گیرد دست به سرقت‌های مسلحانه بزند. اولین طعمه‌اش مرد دوبلوری بوده که در یکی از خیابان‌ها او را خفت می‌کند.

*فریبرز چه شد که تصمیم به سرقت مسلحانه گرفتی؟

من آدم زیاده‌خواهی هستم و همیشه دوست داشتم بهترین لباس‌ها را بپوشم و بهترین غذا‌ها را بخورم و پیش دیگران فخرفروشی و خوشگذرانی کنم. وقتی به خودم آمدم، دیدم کم آورده‌ام و با مشکل مالی شدیدی روبه‌رو شده‌ام، به طوری که هزینه مدرسه فرزندم را نداشتم و به همین دلیل مدتی بود فکر می‌کردم برای به دست آوردن پول چه کاری انجام دهم که چند ماه قبل این ایده به ذهنم رسید و برای اولین‌بار شروع به سرقت کردم، وگرنه من هیچ سابقه‌ای ندارم.

*چطور این ایده به ذهنت رسید؟

من علاقه زیادی به کلیپ‌های منتشر‌شده در اینستاگرام دارم. همیشه در کلیپ‌ها می‌دیدم که سارقان با چاقو و اسلحه گوشی‌قاپی یا خفت‌گیری می‌کنند و متوجه شدم طعمه‌ها وقتی اسلحه را در دست سارق می‌بینند، بدون مقاومت اموالشان را در اختیار سارق قرار می‌دهند. با دیدن این کلیپ‌ها تصمیم گرفتم با اسلحه گوشی‌قاپی کنم تا پول زیادی به دست بیاورم.

*اسلحه را به همین دلیل خریدی؟

نه، من از کودکی عاشق اسلحه بودم و حتی همیشه با کاغذ یا چوب اسلحه می‌ساختم و با بچه‌های محله‌مان بازی می‌کردم. یک سال قبل اسلحه را به خاطر علاقه‌ای که داشتم به قیمت ۷ میلیون تومان خریدم و با آن به دوستانم فخر‌فروشی می‌کردم.

*یعنی از اسلحه تا قبل از سرقت‌ها استفاده‌ای نکرده‌بودی؟

نه، من هر زمانی به روستای‌مان می‌رفتم و همراه دوستانم به کوه و دشت می‌رفتیم، اسلحه را با خودم می‌بردم. فکر کنم یک ماه قبل اسلحه را از خانه برداشتم و اولین سرقتم را رقم زدم.

*می‌دانی اولین شاکی شما چه کسی است؟

بله، الان فهمیدم دوبلور فیلم‌های کارتون است. البته پس از اینکه تلفن همراه او را با تهدید اسلحه سرقت کردم، داخل رم گوشی‌اش چند کارتون دیدم که احتمال دادم صاحب گوشی هنرمند است.

*درباره نحوه سرقت‌ها توضیح بده؟

من معمولاً صبح زود برای سرقت از خانه بیرون می‌رفتم و در خیابان‌ها با موتورم پرسه می‌زدم و تمامی سرقت‌هایم را هم بین ساعت ۷ تا ۸:۳۰ صبح انجام می‌دادم. وقتی می‌دیدم مرد یا پسری تلفن همراه در دست دارد، به او نزدیک می‌شدم و موتور‌سیکلتم را کنارش نگه می‌داشتم و با اسلحه به طرفش می‌رفتم و او را تهدید می‌کردم و تلفن همراهش را می‌گرفتم و بعد هم سوار موتورم می‌شدم و فرار می‌کردم.

*چرا صبح زود نقشه‌های سرقت را اجرا می‌کردی؟

چند دلیل داشت؛ یکی اینکه صبح زود کوچه و خیابان‌ها خلوت هستند و دوم اینکه افراد صبح زود به خاطر خواب‌آلودگی گیج و منگ هستند و راحت‌تر می‌شود از آن‌ها سرقت کرد.

*فکر می‌کردی شناسایی شوی؟

نه، من همیشه ماسک بهداشتی سفید به صورتم داشتم و پلاک موتورم را مخدوش می‌کردم، اما با این همه ترفند، باز هم شناسایی شدم و به دام افتادم.

*زن و فرزند داری؟

بله، متأهل هستم و فرزند هم دارم.

*اگر کسی از زن و فرزندت با تهدید اسلحه خفت‌گیری کند، چه حسی به تو دست می‌دهد؟

من اصلاً از زنان و کودکان سرقت نکردم و تصمیم هم نداشتم از زنان و کودکان سرقت کنم، چون همیشه فکر می‌کردم شاید یکی از طعمه‌های من باردار باشد و با دیدن اسلحه از ترس بچه‌اش را سقط کند.

*گوشی‌های سرقتی را چند می‌فروختی؟

به مالخری که از قبل می‌شناختمش گوشی را می‌فروختم. البته گوشی‌ها را با توجه به مارکش بین یک تا دو میلیون تومان می‌فروختم.

*چطوری مالخر را می‌شناختی؟

یک ماه قبل از شروع سرقت گوشی در خیابان پیدا کردم و برای فروش به خیابان مولوی رفتم و در آنجا با خریداری آشنا شدم که فهمیدم گوشی‌های سرقتی می‌خرد.

منبع: جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->