گیر کردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته
سرخط خبرها

زورگیری زنِ قمه‌کش از رانندگان مشهدی

  • کد خبر: ۲۰۱۴۸۷
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳
زورگیری زنِ قمه‌کش از رانندگان مشهدی
دستگیری زوج شیادی که در پوشش مسافر، خودرو‌ها را سرقت می‌کردند.

زن جوان، قمه را به گلوی او می‌سایید و بلند تکرار می‌کرد که پراید را نگه‌دار و هیچ حرکت اضافی نکن. مرد که دستپاچه شده بود، محکم پا را روی پدال ترمز گذاشت. او خواب نمی‌دید و در حال تماشای یک فیلم پلیسی و جنایی‌آمریکایی هم نبود، بلکه جایی در بولوار نبوت مشهد، یک زن، قمه به دست او را از پشت سر تهدید می‌کرد و او از ترس حتی نمی‌توانست آب دهانش را قورت بدهد.

دربست تا...

راننده میان‌سال در مسیر همیشگی خود در حال مسافرکشی بود که زوج جوانی دست بلند کردند و گفتند: دربست. آن‌ها می‌خواستند به بولوار نبوت بروند و کرایه خوبی نیز پیشنهاد کردند، به شرطی که آن‌ها را فقط زود برساند. مرد پذیرفت و آن‌ها سوار شدند، اما خیلی طول نکشید که اقدام شومی را که در سر داشتند، عملی کردند. زن قمه را زیر گلوی مرد گذاشت و همدستش به سرعت از خودرو پیاده شد و راننده هاج و واج را بیرون انداخت. بعد هم پشت فرمان نشست و تا جایی که می‌شد به‌سرعت از محل دور شد.

دستگیری در «باغچه»

این دوازدهمین باری بود که این زوج خشن در پوشش مسافر، راننده‌های بخت‌برگشته را زهره‌ترک می‌کردند و خودرویشان را به سرقت می‌بردند. موضوعی که از سوی مال‌باختگان به پلیس مشهد گزارش شد و رسیدگی به آن به‌طور ویژه از سوی سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد، در دستور کار پلیس قرار گرفت. هنوز از آخرین زورگیری این زوج، ۲۴ ساعت نگذشته بود که مأموران بخش انتظامی احمدآباد شهرستان مشهد، هنگام گشت‌زنی در محدوده عوارضی باغچه به یک دستگاه سواری پراید ۱۳۲ مظنون شدند.

پراید سفید در عوارضی توقف کرده بود و زنی پشت فرمان نشسته بود. او منتظر همراهش بود که در حال خرید از کافه بین‌راهی بود. مأموران همان ابتدا شماره پلاک خودرو را استعلام کردند. نتایج نشان می‌داد که این خودرو متعلق به آن زوج نیست، بلکه متعلق به مردی میان‌سال است که عصر روز گذشته در محدوده خیابان نبوت با زورگیری، ربوده شده است.

پرایدی که انبار لوازم سرقتی بود

مأموران با اعلام موضوع به مرکز پیام، بلافاصله برای دستگیری این زوج وارد عمل شدند. درحالی که راننده و سرنشین کاملا غافل‌گیر شده بودند، به‌ویژه زن که بعد مشخص شد به تازگی از زندان آزاد شده است. پلیس آن‌ها را در همان عوارضی باغچه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کرد. متهمان در همین ۲۴ ساعت گذشته از سرقت خودرو، آن را به انباری از اجناس سرقتی تبدیل کرده بودند. به‌طوری‌که در بازرسی‌های پلیس، دو قبضه چاقو و قمه، یک دستگاه شوکر، چندین عدد کیف زنانه و ساعت مچی، شش‌دستگاه تلفن همراه و تجهیزاتش، هشت حلقه انگشتر و یک گردن‌بند بدل و همچنین هشت سکه طلایی‌رنگ بدل کشف شد.

زورگیری زنِ قمه‌کش از رانندگان مشهدی

۱۲ فقره زورگیری

متهمان در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند، اما در ادامه تحقیقات و رویارویی با مستندات کشف شده به‌ناچار لب به اعتراف گشودند. در بازپرسی‌ها مشخص شد که متهمان سی‌وهشت و چهل ساله که در عقد موقت هم هستند، هر دو سارق سابقه دارند. آن‌ها تاکنون به دوازده فقره زورگیری خودرو در پوشش مسافر در سطح شهر مشهد اعتراف کرده‌اند.

همچنین در پرونده زن، شش‌فقره سابقه زورگیری خودرو وجود دارد. عجیب اینجاست که او حدود یک ماه پیش نیز به جرم سرقت خودرو با وثیقه پنج میلیاردی آزاد شده است، اما باز هم دست به سرقت زده است. متهم مرد نیز علاوه بر ۹ فقره سابقه زورگیری، سابقه بدل‌اندازی طلا در پرونده خود دارد. تحقیقات از متهمان برای کشف دیگر جرائم احتمالی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->