حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کوچه شهید فولادی ۱۰ بازگشایی شد

  • کد خبر: ۲۰۰۹۴
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۸
کوچه شهید فولادی ۱۰ بازگشایی شد
شهردار مشهد در پست اینستاگرامی خود از بازگشایی کوچه شهید فولادی ۱۰ با همکاری خرد جمعی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا کلایی شهردار مشهد در این پست ایستاگرامی گفت: چند وقت قبل که به اتفاق همکاران در حال بازدید از شهرک شهید رجایی (قلعه ساختمان) بودیم یکی از اهالی اصرار کرد که به کوچه شهید فولادی ١٠ برویم.
 
وی اظهار داشت: این شهروند خیلی اصرار کرد و با اینکه عجله داشتیم رفتیم؛ دراین کوچه یک مشکل بزرگ سال‌ها و دهه‌ها بود که وجود داشت و شیب کوچه به سمت انتها باعث می‌شد تا با یک بارش بارون و یا برف، رفت و آمد اهالی محله کاملا مختل شده و منازل دچار آبگرفتگی بشوند.

وی افزود:گفتند ماجرا از این قرار است که دو ملک در انتهای کوچه وجود دارد و عدم رضایت یکی از صاحبان این ملک‌ها باعث شده تا این کوچه بن‌بست باقی بماند و صاحب ملک در طول این سال‌ها به هیچ وجه رضایت نداده است.
وی گفت: من پیشنهاد کردم که همه ما و بزرگان محله و شهردار منطقه و ... جمع بشویم و با گفتگو مساله را حل کنیم. بسیاری از اهالی پرخاش کردند و گفتند به فکر مردم نیستید وگرنه تا حالا باید با بولدوزر خانه‌ای که سر راه بود رو خراب میکردید.
وی ادامه داد:  حتی یک درگیری فیزیکی جزئی هم  رخ داد که کتک خور ماجرا من بودم. رفتیم و روی همه پرخاشگران رو بوسیدیم (هنوز کرونا نیامده بود) و گفتگو کردیم و گفتگو کردیم و .... سرانجام با همراهی همه مالک رضایت داد و خانه را خریدیم و دیروز مسیر باز شد.
 
وی یادآور شد: دو نکته در این ماجرا برای من خیلی مهم بود: اول این‌که درسته مناطق حاشیه_شهر مشکلات بزرگ و پرشماری دارند و این مساله به نظر شما شاید خیلی کوچک بیاد، اما امید دارم در زمان باقیمانده و با کمک مردم_مشهد در قالب همین الگو خیلی از مشکلات این مناطق حل بشود
 
شهردار مشهد گفت:هرچند حل بعضی از مشکلات از دسترس مدیریت شهری خارج هست و نیاز به اجماع درون استانی دارد که این روز‌ها اوضاعمان از این نطر عالی است.

کلایی خاطر نشان کرد: دوم اینکه با رفع مشکلات پروژه‌هایی کوچک مثل این ماجرا یا موضوع بزرگ‌تری مثل بولوار نماز، بیشتر به این نتیجه می‌رسم که گفتگو می‌تواندبن بست‌ها رو به نفع مردم بشکند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->