بایدن: تا کنون هزاران کودک در غزه جان باخته‌اند طالبان پاکستان ۳ روز آتش‌بس اعلام کرد رژیم صهیونیستی برای حزب الله خط و نشان کشید رسانه رژیم صهیونیستی: دادگاه لاهه به زودی تصمیم درباره بازداشت نتانیاهو را صادر می‌کند بهادری جهرمی: دولت کاندیدایی در انتخابات ندارد دیدار باقری و نماینده ویژه وزیر ‌خارجه روسیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: هزینه جنگ غزه سنگین بوده است وزارت امور خارجه: بیانیه آلمان، انگلیس و فرانسه درباره برنامه هسته‌ای ایران اعتبار ندارد ستاد مردمی محمدباقر قالیباف در مشهد افتتاح شد | برگزاری مناظرات مردمی و تریبون آزاد، همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ جلیلی در میزگرد اقتصادی: شعار باید عصاره برنامه‌ای باشد + فیلم سیاستمدار اسرائیلی: خبری از پیروزی نیست، فریبمان می‌دهند پزشکیان: واگذاری اختیار، مسئولیت و پاسخگویی الفبای مدیریت است | دولت سوم روحانی نیستم + فیلم هلاکت ۲ نظامی دیگر صهیونیست در جنوب غزه (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) باقری: ایران و افغانستان برای حفظ ثبات منطقه می‌کوشند گاف ترامپ هنگام تمسخر بایدن فرمانده اسرائیلی: دیگر نمی‌توانیم به جنگ غزه ادامه دهیم پزشکیان: جابجایی مسئولان باید بر اساس لیاقت و تخصص باشد + فیلم تداوم حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه همزمان با «عید قربان» + فیلم تاکید مخبر بر تسریع و تحقق افزایش ۱۰ میلیارد دلاری تبادلات تجاری ایران و پاکستان مناظره انتخاباتی فردا از چند شبکه پخش می‌شود؟ (۲۸ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا انتخابات ۱۴۰۲ به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد؟

  • کد خبر: ۲۰۱۸۶۶
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
آیا انتخابات ۱۴۰۲ به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد؟
ستاد انتخابات کشور سه سناریو برای برگزاری انتخابات الکترونیک آماده کرده و در حال رایزنی با شورای نگهبان برای تعیین تکلیف سرانجام این شیوه از رأی‌گیری در یک‌هشتم حوزه‌های انتخابیه است.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود دو ماه تا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین مجلس خبرگان، در ۱۱ اسفند باقی‌مانده و بسیاری از گروه‌های جامعه منتظرند بدانند که سرانجام انتخابات تمام‌الکترونیک چه خواهد شد.

برگزاری انتخاباتِ تقریباً تمام‌الکترونیک در دو دوره‌ی گذشته (اسفند ۱۳۹۸ و خرداد ۱۴۰۰) برای رأی‌دهندگان تجربه‌ی جدیدی بود و این روش می‌تواند به تسهیل فرآیند‌های متعدد امر انتخابات کمک کند.در آن دوره از انتخابات، احراز هویت رأی‌دهندگان با استفاده از دستگاه‌های احراز

الکترونیکی صورت می‌گرفت، ولی همچنان فرد باید خودش رأی‌ش را بر کاغذ می‌نوشت و در صندوقِ غیرالکترونیک می‌انداخت.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده بود در این زمینه ۳ سناریو دارد و در حال جمع‌بندی با شورای نگهبان است.

در ماده ۱۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی آمده «وزارت کشور موظف است در صورت موافقت شورای نگهبان در اولین انتخابات پس از تصویب این قانون با در نظر گرفتن سهولت رأی دادن، تسریع در شمارش آراء و حضور و مشارکت رأی‌دهندگان، فرایند رأی دادن و شمارش آراء را در حداقل یک‌هشتم حوزه‌های دارای تعدد کرسی مجلس، به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار نماید.»

طبق آخرین اخبار، گفت‌وگوی ستاد انتخابات و شورای نگهبان رو به پایان است و باید منتظر اعلام نظر نهایی دستگاه مربوطه (شورای نگهبان) ماند.

به‌گفته‌ی ستاد انتخابات کشور، ۳۴ هزار صندوق وجود دارد که امکان برگزاری انتخابات الکترونیک در یک‌هشتمِ حوزه‌های انتخابیه دارای تعدد کرسی هست. در این ۳ سناریو از حوزه‌های دارای تعدد کرسی و بعضا تک‌کرسی استفاده شده است.

این در حالیست که با انتخابات تمام‌الکترونیک، بسیاری از فرآیند‌های اجرایی، شمارش، احراز، تجمیع و ... تسهیل و تسریع شده و دقت و صحت بالاتری به‌دست می‌آید.

با در نظر گرفتن اینکه این امر نیازمند آموزش‌های متعدد به عوامل و هم‌چنین رأی‌دهندگان است، ولی می‌تواند تجربه‌ی جدید و تازه‌ای در چهلمین انتخابات در ۴۵ سال عمر جمهوری اسلامی باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->