به گزارش شهرآرانیوز، سید رحمان سید زاده با تاکید بر لزوم اجرایی شدن اسناد تحول بومی توسط مدیران حوزههای قضایی در چهارچوب سند تحول قوه قضایی، اظهار کرد: براساس بررسیهای کارشناسی، سفرهای استانی و بازدیدهای میدانی رئیس کل دادگستری و هیئت همراه و باهدف اجرای هر چه مطلوبتر سند تحول قوه قضاییه، با توجه به ویژه گیهای هر منطقه، اسناد بومی شده عملیاتی تهیه و طی تفاهم نامهای چند جانبه روسای حوزههای قضایی مکلف شده اند که در مدت معینی به اهداف از پیش تعیین شده دست پیدا نمایند.
وی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده گفت: با رصد فعالیتهای کلیه حوزههای قضایی مشخص میشود که بحمدالله تلاشهای خوبی برای تحقق برنامههای اعلانی در حال انجام است به نحوی که تعداد شعب نامتعارف در بخش دادسرا و محاکم در برخی از حوزههای قضایی کاهش پیدا کرده است.
معاون اول رئیس کل دادگستری خراسان رضوی عنوان کرد: یکی از برنامههای ستاد دادگستری استان تعیین تکلیف پروندههای قدیمی میباشد، از این رو با تلاش صورت گرفته در بخش دادسراها و محاکم استان نیز شاهد کاهش معقول پروندههای نامتعارف بوده ایم که جای تقدیر دارد، اما تا رسیدن به حد مطلوب باید تلاشها ادامه پیدا کند.
سیدزاده ادامه داد: آرشیو الکترونیک نیز از جمله برنامههای مجموعه قضایی استان است و بر این اساس و با تمهیدات ریاست محترم کل و پیگیریهای صورت گرفته و تلاش همکاران محترم قضایی و اداری، برخی شهرستانها توانسته اند تعهداتشان را در زمینه آرشیو الکترونیک به طور کامل به انجام برسانند.
وی افزود: در کنار این برنامهها توجه ویژهای به موضوع دادرسی الکترونیک وجود دارد و بر این اساس برنامه مدونی برای برگزاری جلسات دادرسی علنی برخط در مشهد و شهرستانها تدوین شده و در حال اجرا است.
معاون اول رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به تأکیدات ریاست دادگستری استان در زمینه ارتقاء کمی برگزاری جلسات دادرسی علنی برخط گفت: از رهگذر برگزاری این جلسات شاهد ارائه آموزشهای حقوقی به شهروندان گرانقدر و ارتقاء دانش حقوقی و قضایی شرکت کنندگان حضوری و مجازی در این جلسات خواهیم بود.