وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شورای دادرسی الکترونیک قوه قضائیه در مشهد تشکیل شد

  • کد خبر: ۱۹۸۹۸۷
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
شورای دادرسی الکترونیک قوه قضائیه در مشهد تشکیل شد
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: یکی از ابعادی که از برگزاری علنی برخط دادگاه‌ها بعد آموزشی و آگاهی بخشی این نوع از دادگاه هاست که بارضایتمندی دانشجویان و فعالان عرصه حقوق مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه هم اندیشی کمیته طرح و برنامه شورای دادرسی قوه قضاییه با موضوع بررسی دستورالعمل هوشمند سازی و الکترونیکی شدن فرایند‌ها و پرونده‌های قضایی در مشهد برگزار شد.

در این جلسه که با حضور جمعی از مسئولان و همچنین دکتر کاظمی فرد رئیس مرکز فناوری آمار و اطلاعات قوه قضاییه و حجت الاسلام والمسلمین خلیلی رئیس شورای قضایی خراسان رضوی برگزار شد دکتر کاظمی فرد بر لزوم اصلاح فرایند‌ها و الکترونیکی شدن اقدامات در چهارچوب سند تحول قوه قضاییه تأکید کرد و افزود: نشست‌های مختلف کارشناسی در این راستا برگزار شده و تا رسیدن نقطه مطلوب استمرار خواهد یافت.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به تأکید ریاست محترم قوه قضاییه بر استفاده حداکثری از تمامی ظرفیت‌ها برای ارتقاء خدمت رسانی به مردم شریف گفت: در زمینه پرونده‌های الکترونیک در برخی استان‌ها از جمله خراسان رضوی اقدامات خوبی انجام شده که انشاءالله در سطح ملی به دنبال ساماندهی و بهبود آن خواهیم بود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه افزود: پیش نویس دستورالعملی در همین زمینه تهیه و به دنبال نهایی کردن آن با استفاده از نظرات مسئولان محترم قضایی کارشناسان و جمعی از متخصصین هستیم تا انشاءالله در کمترین زمان ممکن و بر اساس یک برنامه زمان بندی شده به مرحله اجرا درآید.

دکتر کاظمی فرد با اشاره به برگزاری دادگاه‌های علنی برخط گفت: یکی از ابعادی که از برگزاری این گونه دادگاه‌ها مد نظر قرار گرفته بعد آموزشی و آگاهی بخشی این نوع از دادگاه هاست که بارضایتمندی دانشجویان و فعالان عرصه حقوق مواجه شده است.

در این جلسه همچنین رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با تأکید بر لزوم پیشبرد اهداف متعالی سند تحول قوه قضاییه گفت: برنامه ریزی‌ها با توجه به امکانات موجود باید بر اساس اولویت‌ها باشد و اجرای عدالت از مهمترین این اولویت هاست.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به برخی از بند‌های سند تحول قوه قضاییه گفت: اقدامات ما باید برای رسیدن به عدالت و اجرای آن ساماندهی شده و در این مسیر الزامی است که به صورت مستمر بدنبال تغییر و تحول باشیم.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی خاطر نشان کرد: جایگزینی شیوه‌های نوین در فرایند‌ها به جای روش‌های سنتی ضمن آنکه موجب تسریع و تسهیل امور می‌شود باعث ارتقاء رضایتمندی‌های عمومی از عملکرد دستگاه قضایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->