۵۰۰ متکدی در مشهد جمع‌آوری شدند سلیمی: امکان استخدام بانوان آتش‌نشان در مشهد فراهم شد علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳) بهره‌برداری از بزرگ‌ترین و مجهزترین پارکینگ هسته مرکزی و بافت پیرامونی حرم‌مطهر امام‌رضا(ع) روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

الکل داروخانه‌های خراسان رضوی رو به اتمام است

  • کد خبر: ۲۰۲۵۷
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۳
الکل داروخانه‌های خراسان رضوی رو به اتمام است
موجودی الکل در داروخانه‌های این استان برای ساخت مواد ضد عفونی کننده رو به پایان است.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن نجفی عضو هیات مدیره انجمن داروسازان خراسان رضوی افزود: وعده‌های مسوولان وزارت بهداشت در باره توزیع الکل بین داروخانه‌های استان تاکنون عملی نشده است.
 
وی ادامه داد: در شرایط کنونی با وجود همه مشکلات، داروسازان در انجام وظایف خود و کمک به مردم با ارائه خدمات و ساخت محلول‌های ضد عفونی حسن نیت خود را به مردم ثابت کرده‌اند، اما برخی ارگان‌های نظارتی با اعمال شرایط سخت‌گیرانه در صدد بر هم زدن آرامش عمومی هستند.
 
وی گفت: داروخانه‌ها همواره در خطوط اولیه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها بوده و در بحران اخیر کرونا نیز مانند گذشته از روز‌های اول پاسخگو و مشاوره دهنده به مردم بوده‌اند.
 
نجفی افزود: مطابق قانون، وزارت بهداشت متولی صدور مجوز داروخانه و بازرسی و نظارت بر فعالیت داروخانه‌هاست لذا نظارت بر داروخانه‌ها توسط دیگر سازمان‌های نظارتی فقط با حضور نماینده سازمان غذا و دارو وجاهت قانونی دارد.
وی ادامه داد: آنچه در فضای مجازی با عنوان تخلف از سوی داروسازان گزارش شده حاصل عدم توجه به اصول حرفه‌ای و ناآگاهی بازرسان به امور بوده است.
وی گفت: گذشت زمان نشان داد که احتکارکنندگان در جای دیگری بوده‌اند در حالی که برخی مغرضان با دادن آدرس غلط، داروخانه‌ها را مسوول شرایط نابسامان قلمداد کرده‌اند.
 
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان خراسان رضوی افزود: ماجرا از آنجا پیچیده‌تر شد که سازمان غذا و دارو با رویکرد تعجب‌آور و خلع ید داروخانه‌ها دستور منع فروش ماسک در داروخانه‌ها را صادر کرد.
وی ادامه داد: هرچند هدف وزارت بهداشت خرید تمام تولید کشور از تولید کنندگان بود تا بتواند این محصولات را رایگان در اختیار مردم و کادر درمانی قرار دهد، اما حلقه پنهان احتکار باعث شد این محصول سر از بازار‌های غیررسمی و عرضه در شرایط غیر بهداشتی و با قیمت گزاف درآورد.
 
وی گفت: امیدواریم مسوولان در شیوه مدیریت این بحران فراگیر تجدید نظر کرده و ضمن دعوت از نمایندگان انجمن داروسازان برای حضور فعال در ستاد‌های بحران زمینه دلسردی داروسازان را در این برهه حساس تاریخی فراهم نیاورند.

هم اکنون بیش از یک هزار داروخانه در استان خراسان رضوی فعالیت دارند که ۶۵۰ داروخانه از این تعداد در مشهد دایر است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->