افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

کمتر از ۵۰ درصد بودجه فرهنگی توسط شهرداری مشهد جذب شده است

  • کد خبر: ۲۰۲۶۴۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
کمتر از ۵۰ درصد بودجه فرهنگی توسط شهرداری مشهد جذب شده است
عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به جذب کمتر از ۵۰ درصد بودجه از سوی شهرداری مشهد تصریح کرد: در بودجه‌های فرهنگی با بحران جدی روبه‌رو هستیم و فقط کمتر از ۵۰درصد بودجه به‌وسیله شهرداری جذب شده است.
محمد کاملان
خبرنگار محمد کاملان

به گزارش شهرآرانیوز در ادامه سلسله جلسات مدیران شهری با مردم، هاشم دائمی، عضو شورای شهر و کمیته نظارتی شهرداری منطقه یک؛ جواد مسلم، شهردار منطقه یک و یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری در جلسه‌ای چند ساعته در مسجد امام سجاد (ع) پاسخگوی سؤالات و مشکلات شهروندان ساکن این منطقه شدند.

عضو کمیته نظارتی شماره ۳ شورای اسلامی شهر مشهد در این نشست مردمی با بیان اینکه سطح مطالبات مردم در مناطق مختلف شهر مشهد بسیار متفاوت است و باید متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه، خدمت‌رسانی انجام شود گفت: به دلیل ابلاغ طرح تفصیلی درآمد‌های مدیریت شهری تحت‌تأثیر قرار گرفته است. در حال حاضر هم سازنده‌ها و هم شهرداری‌ها با مشکلاتی رو‌به‌رو هستند. بخش زیادی از درآمد شهرداری‌ها تحت‌تأثیر این موضوع قرار گرفته و برای همین خدمت‌رسانی در شهرداری دچار محدودیت شده است.

رأی دیوان و نارضایتی کسبه و شهرداری

هاشم دائمی ادامه داد: رأی دیوان عدالت اداری درباره تجاری‌های موقت که چندی پیش به شهرداری‌ها ابلاغ شد، هم باعث نارضایتی کسبه شده است و هم شهرداری‌ها را با مشکل روبه‌رو کرده است. زمانی که در جایگاه کلان تصمیمی بدون نظر کارشناسی گرفته می‌شود، شهرداری به عنوان یک دستگاه خدمت‌رسان و شورای شهر که باید زبان گویای مردم باشد، دچار مشکلاتی می‌شود. متأسفانه برخی قوانین و ضوابط دست‌وپاگیر باعث می‌شود قدرت مانور مدیران در کشور محدود شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به جذب کمتر از ۵۰ درصد بودجه از سوی شهرداری مشهد تصریح کرد: در بودجه‌های فرهنگی با بحران جدی روبه‌رو هستیم و فقط کمتر از ۵۰درصد بودجه به‌وسیله شهرداری جذب شده است. ما حتی در مناطق کم‌برخوردار هزینه پروانه‌های ساختمانی را به نفع مردم کاهش دادیم، اما باز هم مردم با مشکلاتی رو‌به‌رو هستند که ناشی از رکود اقتصادی است.

بار مسائل فرهنگی روی دوش شهرداری

شهردار منطقه یک نیز با اشاره به هزینه ۲۰ میلیارد‌تومانی مدیریت شهری در این منطقه برای رفت‌و‌روب و نگهداری از تأسیسات و مبلمان شهری توضیح داد: ما نیاز داریم که برای بسیاری از پروژه‌ها که اولویت دارند اعتباری اختصاص پیدا کند، اما سهم بودجه و اعتبارات عمرانی منطقه یک نسبت به میزان درآمد از کل بسیار کم و ناچیز است. جواد مسلم در پاسخ به درخواست‌های متعدد مردم برای رسیدگی به وضعیت پل‌های عابرپیاده بیان کرد: رسیدگی به وضعیت پل‌های هوایی و پله‌های برقی آن در حوزه وظایف سازمان ترافیک است و شهرداری منطقه پیگیر مطالبات شهروندان در این‌باره خواهد بود.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد نیز در این نشست مردمی گفت: بار بسیاری از مسائل فرهنگی شهر بر دوش شهرداری است و شهرداری مشهد امروز یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های فرهنگی شهر را به دوش می‌کشد. یوسف اسماعیل‌زاده ادامه داد: مجموعه شهرداری بیشترین تماس را با شهروندان دارد و در حوزه خدمات‌رسانی عام نیز بیشترین فعالیت را دارد، اما دیگر دستگاه‌ها نیز باید وظایف خود را انجام دهند تا مشکلات و نیاز‌های شهروندان به‌صورت کامل پاسخگویی شود.

وی افزود: متأسفانه اکنون در حوزه اعتبارات فرهنگی، مجموعه شهرداری در تنگنای شدید قرار دارد، البته فضاآرایی شهری، وظیفه ذاتی شهرداری است و به صورت حداکثری انجام می‌شود، اما با توجه به وسعت کلان‌شهر مشهد کفاف تمام توقعات را نمی‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->