نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رسانه‌های صهیونیست: موشک‌های غزه تمامی ندارد

  • کد خبر: ۲۰۳۳۳۸
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۳
رسانه‌های صهیونیست: موشک‌های غزه تمامی ندارد
رسانه‌های عبری در هشتادوششمین روز از جنگ علیه غزه با اذعان به شکست ارتش اسرائیل در حمله زمینی، تاکید کردند که این نظامی‌گری موشک‌های غزه را به صفر نخواهد رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، حتی اگر جنگ با موفقیت اسرائیل در دستیابی به اهدافش به پایان برسد، پرتاب موشک از سمت نوار غزه به ما تمام نخواهد شد»، این مقدمه گزارش رادیو ارتش اسرائیل از ترس‌ها درباره موشک‌های مقاومت فلسطین است.

یک افسر ارشد ارتش اسرائیل در گفتگو با این رسانه عبری به مشکل دائمی شهرک‌نشینان اشاره و می‌گوید که «حتی پس از گذشت سال‌ها هم، ساکنان اسرائیلی شمال نوار غزه ممکن است صدای آژیر‌های هشدار را بشنوند».

اعتراف‌ها به شکست در غزه در حالی آغاز شده که ارتش اسرائیل بعد از ۸۶ روز بمباران هوایی و جنگ زمینی ۲ ماهه به هیچ‌یک از اهداف خود مثل دستگیری اعضای حماس یا آزادی اسرای شهرک‌نشین نرسیده و تنها آمار تلفات نظامی و انهدام جنگ‌افزار‌ها را افزایش داده است.

رسانه‌های اسرائیلی در شرایطی از توان موشکی غزه ابراز نگرانی می‌کنند که آمریکا از ابتدای جنگ تاکنون، چندین محموله بزرگ تسلیحاتی را روانه سرزمین‌های اشغالی کرده است. روز گذشته آنتونی بلینکن قرارداد فروش مهمات توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری به اسرائیل را بدون تایید کنگره و با توجیه «اضطراری بودن وضعیت» تأیید کرد.

تحلیلگر سیاسی شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل، آمنون آبرامویچ در گزارش دیروزش از کمک‌های تسلیحاتی واشنگتن به تل‌آویو اذعان کرد «اگر آمریکا با سلاح و مهمات به اسرائیل کمک نمی‌کرد، ما مجبور بودیم با سنگ و چوب بجنگیم».

منابع نظامی دیگر به رادیو ارتش اسرائیل هم امروز گفته‌اند که شاید تشدید نبرد‌های غزه و مانور‌های زمینی به کاهش توانایی نظامی حماس کمک کند، اما برآورد‌ها نشان می‌دهد که مقاومت فلسطین همچنان امکان شلیک راکت، حملات خمپاره‌ای و پرتاب موشک را خواهد داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->