پیام حامیان فلسطین به اجلاس سازمان ملل: اسرائیل را تحریم کنید سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد رسوایی اخلاقی کار دست سفیر اسرائیل در امارات داد تبعیت رئیس جمهور از منویات رهبری، راهبرد دولت چهاردهم انتقاد از وضعیت پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری در صحن علنی مجلس روایت خبرنگار انگلیسی از جنگ ۱۲ روزه: پاسخ ایران بسیار فراتر از انتظار صهیونیست‌ها بود + فیلم طحان نظیف: ایرادات لایحه ساماندهی پهپادهای غیرنظامی بررسی شد بیانیه نمایندگان مجلس درخصوص ضرورت شکست محاصره غذایی در غزه قالیباف: ایرانیان خارج از کشور باید در مجلس نماینده داشته باشند دیدار عراقچی با امام علی رحمان | عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان سامانه رسیدگی به درخواست‌های حقوقی اتباع ایرانی آسیب دیده در کشور‌های خارجی راه اندازی می‌شود نایب رئیس مجلس: نامه استرداد لایحه فضای مجازی دولت به مجلس ارسال شده است دفتر سیاسی رئیس‌جمهور: پزشکیان شنبه عازم پاکستان می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای اقتدار ایران، فدائیان رسول خدا(ص) بودند | همبستگی ملی، ثمره خون پاک شهدای جنگ ۱۲ روزه نامه ۱۸ سفیر سابق رژیم اسرائیل به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ در غزه عسگری: رئیس جمهور و دستگاه‌های متولی در زمینه اهمال در پرداخت مطالبات گندمکاران به مجلس بیایند رایزنی وزیر دادگستری با بیش از ۱۰۰ کشور برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نخستین نشست ستاد تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۵ با حضور پزشکیان برگزار شد نماینده مجلس: درخواست‌های مردم در زمینه دریافت تسهیلات خرد از سوی بانک‌ها بی جواب می‌ماند عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی اهداف قانون‌گذاران را محقق نکرد دیدار رؤسای مجالس ایران و ترکیه در ژنو | قالیباف: چالش‌های منطقه ریشه در دخالت‌های ایالات متحده دارد| نعمان کورتولموش: اسرائیل با تکیه بر حمایت‌های آمریکا دست به تجاوزگری می‌زند برنامه‌های سفر یک‌روزه وزیر امور خارجه به تاجیکستان رئیس قوه‌قضائیه برای کوتاه‌ترشدن فرایند رسیدگی به دعاوی، یک دستورالعمل صادر کرد تعطیلی یک هفته‌ای پیشنهادی در هیئت دولت به تصویب نرسید (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضربات مهلک مقاومت فلسطین به اشغالگران در محلات شجاعیه و تفاح غزه

  • کد خبر: ۲۰۳۳۵۰
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۹
ضربات مهلک مقاومت فلسطین به اشغالگران در محلات شجاعیه و تفاح غزه
سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد ضربات مهلکی را به نظامیان اشغالگر در محلات شجاعیه و تفاح در غزه وارد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرایا القدس اعلام کرد نیروهایش توانسته اند ورودی یکی از تونل های محله شجاعیه غزه را که نظامیان اشغالگر وارد آن شده بودند، منفجر کنند و باعث هلاکت و زخمی شدن شماری از اشغالگران شوند.

نیروهای سرایا القدس در عملیات دیگری، توانستند یک نظامی اشغالگر را در محله تفاح غزه هدف قرار دهند.

همچنین نیروهای کتائب المجاهدین نیز اعلام کردند که محل تجمع نیروها و ماشین آلات نظامیان اشغالگر در شمال غرب منطقه الشاطئ در غزه را هدف قرار دادند.

این نیروی مقاومت فلسطین همچنین تأکید کرد مواضع صهیونیست ها در اطراف نوار غزه را مورد حملات راکتی و موشکی خود قرار داده است.

در همین راستا، شبکه الجزیره از درگیری مقاومت فلسطین با استفاده از مسلسل های سنگین با اشغالگران در محلات شمالی و شرقی شهر غزه خبر داد.

رسانه های فلسطینی گزارش دادند که گردان‌های القسام یک پهپاد نظامیان اشغالگر را در آسمان بیت لاهیا در شمال نوار غزه سرنگون کردند. این پهپاد شناسایی از نوع «سکای لارک۲» در هنگام انجام ماموریت اطلاعاتی سرنگون شد.

شاخه نظامی حماس روز جمعه نیز از سرنگونی پهپاد جاسوسی «سکای لارک۲» رژیم صهیونیستی در بیت‌حانون واقع در شمال غزه خبر داده بود.

روز چهارشنبه نیز سرایا القدس (شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد یک فروند پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی از نوع Sky Racing به شماره ۵۲۳ را در آسمان شهر غزه منهدم کرده است.

امروز (یکشنبه) همچنین گردان‌های القسام و گردان‌های مجاهدین در عملیاتی مشترک یک بالگرد آپاچی ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب محله الزیتون در شهر غزه با موشک «سام ۷» هدف قرار دادند.

گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس در عملیات دیگری شماری از نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی را در محله التفاح با استفاده از بمب و راکت و همچنین تیربار و مسلسل هدف قرار دادند.

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز (یکشنبه) در هشتاد و ششمین روز جنگ از افزایش شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۲۱ هزار و ۸۲۲ نفر خبر داد.

وزارت بهداشت غزه در این باره اعلام کرد که شمار قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون به ۲۱ هزار و ۸۲۲ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این تجاوزات را ۵۶ هزار و ۴۵۱ نفر اعلام کرد.

طبق بیانیه این وزارتخانه، نظامیان اشغالگر طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ قتل عام جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام دادند که منجر به شهادت ۱۵۰ نفر شد و ۲۸۶ زخمی برجای گذاشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->