شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم
سرخط خبرها

نتانیاهو: مسئله غزه در پساجنگ را کابینه مشخص می‌کند

  • کد خبر: ۲۰۳۳۴۴
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۹
نتانیاهو: مسئله غزه در پساجنگ را کابینه مشخص می‌کند
در پی انتقادات گسترده رسانه‌ها و کارشناسان نسبت به بی‌برنامگی اسرائیل در رابطه با دوره پساجنگ، بنیامین نتانیاهو ادعا کرد، این امر به کابینه اسرائیل مربوط شده و کابینه امنیت اجازه دخالت در آن ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشارات مقالات و یادداشت متعددی در رسانه‌های عبری زبان که به انتقاد از نتانیاهو و بی برنامگی‌های وی برای آینده غزه پس از پایان جنگ پرداخته اند، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان جلسه کابینه رژیم صهیونیستی که امروز یک شنبه برگزار شد، اعلام کرد این مسئله در جلسه کابینه فراگیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

او باز هم همان ادعا‌های گذشته خود را تکرار و اعلام کرد، اول باید حماس از بین رفته و اشغال نوار غزه به طور کامل انجام شود و بعد از آن مسئله روز بعد از آن را به بحث خواهیم نشست.

به گفته رسانه‌های عبری زبان، این اقدام نتانیاهو کرنش مجددی در برابر ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی و بتسلئیل سموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که درخواست کرده بودند این مسئله در نشست کابینه که آن‌ها نیز در آن حضور دارند، مورد بررسی قرار بگیرد.

با این حال امیر با شالوم تحلیل‌گر روزنامه زمان اسرائیل در یادداشتی اعلام کرد، نتانیاهو به دلایل سیاسی از پرداختن به این مسئله طفره می‌رود.

بار شالوم در یادداشت خود که در شماره امروز یکشنبه منتشر شده اعلام کرد: پرسش در رابطه با اینکه فردای پایان حمله زمینی چه اتفاقی در نوار غزه خواهد افتاد، ذهن نهاد‌های امنیتی را به خود مشغول کرده است و نقاط هشدار دهنده بسیاری را در این رابطه برای سطح سیاسی مطرح کرده است.

این تحلیل‌گر بر این باور است که اقدام کابینه جنگ اسرائیل در موکول کردن مسئله فردای روز پایان جنگ در نوار غزه از نشست روز پنج شنبه گذشته به موعد دیگر بیانگر گسل بحران سیاسی است که روز به روز با ادامه جنگ در غزه در اسرائیل عمیق‌تر می‌شود.

نویسنده در ادامه تاکید می‌کند: این گسل بین راست و چپ نیست، همچنین می‌توان آن را گسلی بین احزاب دانست، بلکه خط گسلی بین آن‌هایی است که در مدیریت عملیات نظامی در غزه شرکت دارند و کسانی است که جنگ قدرت را در کنست مدیریت می‌کنند، تا همگان ببینند شامگاه پنج شنبه جناح قدرت در کنست برنده این تقابل بوده است.

در بخش دیگری از این یادداشت تاکید شده است، اکثر نظامیان و فرماندهان ساختار امنیتی و نظامی همگی از بازماندگان جنگ لبنان هستند که حاصل آن منطقه نوار امنیتی در لبنان بود، آن‌ها از اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود در ارتش بوده‌اند و دیده‌اند که این رویکرد چه تبعاتی دارد.

ایهود باراک نخست وزیری که دستور عقب نشینی از لبنان را صادر کرد در رابطه با این پدیده می‌گوید: یک صندلی را از اطاق خارج کردیم و به جای آن یک میز وارد شد، او با این توصیف شرایط اسرائیل را زمانی که مجبور شد مسئولیت فعلی اداره جنوب لبنان را به عهده بگیرد تشریح کرد و گفت به طور مثال اسرائیل با توجه به اینکه خود را مجبور دید که مسئولیت مسایل غیر نظامی و مدیریت خدماتی این منطقه را عهده دار شود، مجبور شد خط لوله آب شرب را برای این منطقه احداث کرده و شرکت میکوروت اسرائیلی این مهم را انجام داد.

نویسنده همچنین خبر داد، در نشست‌های غیر رسانه‌ای نهاد‌های امنیتی از مرحله (D) سخن می‌گویند که در آن نوار غزه تحت حاکمیت غیر نظامی قرار گرفته و در عین حال ارتش اسرائیل پشت دیوار‌های آن خود را برای هر نوع سناریوی امنیتی و تحولی آماده نگه می‌دارد، امروز گفتگو و بحث و جدل‌ها در رابطه با نحوه آماده سازی این شرایط است تا در روزی که به آن نیاز شد، آماده اجرا بوده باشد.

او همچنین خبر داد، مسئله امنیت یکی از دغدغه‌های اصلی ساختار امنیتی اسرائیلی است، ارتش اسرائیل خواهان نوعی کپی و پست فعالیت‌های فعلی خود در کرانه باختری، در این منطقه است.

زمان اسرائیل به نقل از یک منبع عالی‌رتبه هم خبر داد، امروز بزرگترین وحشت اسرائیل آن است که اسرائیل به جای انتقال به مرحله D مجبور شود خود را از مرحله C که در آن به سر می‌برد در مرحله B ببیند و مجددا وارد درگیری شدید شود، اما در مقابل این نگرانی ساختار سیاسی فقط وقت کشی می‌کند.

زمان اسرائیل همچنین فاش کرد، سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی هم که در پایان هفته آینده صورت خواهد گرفت به طور کلی در مورد این مسئله خواهد بود.

این رسانه همچنین فاش کرد، نتانیاهو همچنان با بکارگیری واژه‌های جذاب و عامه پسند که بوی تبلیغاتی انتخاباتی از آن استشمام می‌شود سعی می‌کند، در حال حاضر از پرداختن به این مسئله طفره برود، اما ما اکنون در جریان تبلیغات انتخاباتی نیستیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->