یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

اولین حمله پهپادی مقاومت عراق به عین الاسد در سال جدید میلادی

  • کد خبر: ۲۰۳۴۱۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
اولین حمله پهپادی مقاومت عراق به عین الاسد در سال جدید میلادی
گروه‌های مقاومت عراق در اولین حمله خود در سال جدید میلادی پایگاه عین الاسد را هدف قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عراقی گزارش دادند مقاومت عراق پایگاه عین الاسد واقع در استان الانبار را با پهپاد هدف قرار دادند.

منابع عراقی نیز ادعا کردند که این حمله تلفات یا خسارتی در پی نداشته‌است. این دومین حمله طی چند ساعت پس از حمله پهپادی به فرودگاه اربیل در شمال عراق است.

براساس آماری که خبرگزاری فرانسه از یک مقام نظامی آمریکایی گزارش داده‌است، واشنگتن از ۱۷ اکتبر تاکنون ۱۰۳ حمله به نیرو‌های خود در عراق و سوریه را رصد کرده‌است.

این حمله جدید در حالی است که شبکه خبری المیادین اخیرا نوشت که پایگاه عین الاسد در استان الانبار عراق هدف حمله موشکی قرار گرفت.

مقاومت اسلامی عراق نیز پیشتر اعلام کرده که در راستای حمایت از ملت فلسطین و به دلیل دست داشتن آمریکا در کشتار و جنایت علیه آنها، حملات به پایگاه‌های واشنگتن در منطقه را تشدید خواهد کرد.

در این راستا، مقاومت اسلامی عراق عصر یکشنبه پایگاه اشغالگران آمریکایی در نزدیکی فرودگاه اربیل در شمال عراق را در حمایت از نوار غزه هدف حمله قرار داد و خواستار پایان دادن به تجاوزات اسرائیلی شد که با حمایت آمریکا انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->