گزارش تصویری | سلاطین صخره‌ها گزارش تصویری | پادشاه فصل‌ها پاییز گزارش تصویری | استادیوم ۱۰۰ هزار نفری آزادی ۱۷ آذر ۱۴۰۴ گزارش تصویری | نشست خبری دکتر محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی (۱۷ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | دیدار آیت‌الله علم‌الهدی با دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان مشهد به‌مناسبت «روز دانشجو» (۱۶ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | رزمایش مشترک ضدتروریستی «سهند ۲۰۲۵» گزارش تصویری | مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور قالیباف، رئیس مجلس، در دانشگاه فردوسی مشهد (۱۵ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | مسابقه بزرگ دوی ماراتن کیش ایران زیباست | رنگ‌های زاگرس؛ پاییز پیرتو گزارش تصویری | مراسم ترحیم همسر و فرزندان معاون رئیس‌جمهور در مشهد گزارش تصویری | ششمین دوره جایزه فرهنگی و هنری «هنرمند شهید مهدی منصوب» گزارش تصویری | مراسم افتتاح سالن ۶۵۰۰ نفری شهید رئیسی (۱۴ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | افتتاح خانه کشتی طرقبه با حضور قالیباف، رئیس مجلس (۱۴ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | مراسم تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهور در مشهد گزارش تصویری | بازدید شهردار مشهد مقدس از پروژه‌های آماده افتتاح خدمات شهری (۱۳ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | اختتامیه شانزدهمین گردهمایی اعضای هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش سراسر کشور گزارش تصویری | نشست کمیته دائمی امور سیاسی مجمع مجالس آسیایی با حضور قالیباف، رئیس مجلس، در مشهد (۱۳ آذر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: جایگاه راهبردی خراسان، اهمیت ایران در همکاری‌های تجاری در آسیا را پررنگ‌تر کرده است + فیلم گزارش تصویری | نشست خبری نمایش موزیکال «باردو»
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۰۳۵۲۷ | ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ | دریافت تصاویر

رشت شهر غذاهای خوشمزه

غذا برای مردم گیلان بسیار مهم است و نمود اهمیت آن را می توان در تنوع غذایی این استان به ویژه در مرکز آن یعنی شهر رشت مشاهده کرد. می‌توان دلیل شکل گیری این همه غذاهای جور وا جور و رنگارنگ را اقلیم و آب و هوای این خطه دانست که پوشش گیاهی و جانوری متنوعی را به این دیار هدیه داده و این تنوع تاثیرش را در شکل گیری فرهنگ غذایی مردم گذاشته است. وجود گیاهان، ماکیان و حیوانات دریایی مختلف دست مردم این دیار را برای خلق غذاهای متنوع باز می گذارد. راستای اهمیت و توجه به غذاهای این خطه سرسبز، خوراک هایی نظیر مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده و ۶ غذای محلی دیگر در مرحله ثبت ملی هستند. کباب ترش، جوجه ترش، کته کباب، باقلا قاتق، سیر قلیه، غوره مسما، باقلا پلوسر یا سس پیله، میرزا قاسمی، ترش تره، واویشکا، کال کباب، کویی تره، فسنجان رشتی، شامی گیلانی، سیراویج یا سیرابیج، شوید خولی، مرغ ترش گیلانی، ترشه واش، آش ترش، ماهی شکم پر یا فیبیج، کوکو مرغ گیلانی یا چغرتمه، تره اسفناج، چوواش تره، اشپل کوکو، باقلا واویج یا باقلا وابیج از جمله غذاهای مشهور خطه گیلان است. رشت در سال ۹۴ به عنوان شهر خلاق خوراک یونسکو به ثبت رسیده است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->