چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله: از آغاز طوفان الاقصی تا کنون ۶۷۰ عملیات انجام داده‌ایم

  • کد خبر: ۲۰۴۲۸۸
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۷
سیدحسن نصرالله: از آغاز طوفان الاقصی تا کنون ۶۷۰ عملیات انجام داده‌ایم
دبیر کل حزب الله لبنان گفت: از روز هشتم اکتبر و تنها یک روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی در غزه، وارد رویارویی با دشمن صهیونیستی شده‌ایم،

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن نصرالله تاکید کرد: حزب‌الله لبنان از این تاریخ و در امتداد بیش از یکصد کیلومتر بار‌ها مواضع اشغالگران را هدف قرار داده است.

وی در آیین هفتم درگذشت معاون اجرایی اش حاج محمد یاغی مشهور به ابوسلیم گفت: مقاومت اسلامی لبنان در مدت سه ماه بیش از ۶۷۰ عملیات انجام داده و ۴۸ موقعیت مرزی را بیش از یک بار هدف قرار داده است.

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین تأکید کرد: از هشتم اکتبر در منطقه جنوبی و در امتداد بیش از یکصد کیلومتر وارد نبرد با دشمن صهیونیستی شدیم.

سید حسن نصر الله افزود: مقاومت اسلامی تجهیزات فنی و اطلاعاتی دشمن را در طول مرز هدف قرار داده است و به طور کامل منهدم کرده ایم.

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی پس از عملیات مقاومت، از بیم پیشروی آن‌ها به طرف موقعیت هایشان و کنترل آنها، به طرف شهرک‌های صهیونیست نشین عقب نشینی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->