اطلاعات فصل هشتم کالاف دیوتی موبایل ۲۰۲۵ + معرفی گان و آیتم‌های جدید اعتراض کارمندان مایکروسافت به رابطه با اسرائیل و اخراج ۲ نفر از آن‌ها جمع کردن زباله، وظیفه جدید گارد ملی آمریکا در واشنگتن! FDA به ایمپلنتی که روماتیسم مفصلی را درمان می‌کند تاییدیه داد OpenAI مکالمات کاربران با ChatGPT را به پلیس می‌دهد توضیحات رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره آخرین وضعیت رفع فیلتر تلگرام + فیلم ناتینگ از تصاویر عکاسان حرفه‌ای به‌جای نمونه دوربین فون ۳ استفاده کرده است ریلمی از دو گوشی هوشمند عجیب رونمایی کرد: یکی با باتری ۱۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و دیگری با کولر! درخشش نخبه مشهدی در المپیاد جهانی نجوم | ارشیا میرشمسی با مدال طلا به شهرش بازگشت پیش‌بینی‌های هواشناسی چطور تهیه می‌شوند؟ + عکس معترض‌ترین کاربر اینترنت! یک تست جدید مبتنی بر گوشی هوشمند خطر ابتلا به دیابت را در ۱۰ دقیقه تشخیص می‌دهد تبلت گلکسی تب S10 لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت رئیس سابق طراحی گوگل می‌گوید همه شرکت‌های بزرگ درباره آینده اشتباه می‌کنند گزارش‌هایی از یک ویژگی جذاب در آیفون ۱۷ پرو: شارژ بی‌سیم ایرپاد و اپل واچ با گوشی مسائل مهم در هنگام خرید سیم کارت اختلال GPS چقدر به اقتصاد کشور خسارت زده است؟ تصویر گوشی ریلمی 15T لو رفت + مشخصات دانشمندان دستگاهی ساخته‌اند که گفتار درونی افراد را به صوت تبدیل می‌کند گوگل دیگر تبلت نمی‌سازد احتمال حضور هوش مصنوعی جمینای در نسخه بعدی سیری
سرخط خبرها

مذاکره OpenAI با رسانه‌ها برای استفاده از اخبار آن‌ها

  • کد خبر: ۲۰۴۴۸۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
مذاکره OpenAI با رسانه‌ها برای استفاده از اخبار آن‌ها
ظاهرا OpenAI هم مثل اپل تصمیم دارد برای دریافت مجوز استفاده از اطلاعات نشریات معتبر مانند نیویورک تایمز با آن‌ها مذاکره کند.

اوایل این ماه در گزارشی گفته شد که اپل قصد دارد با دریافت مجوز ناشران رسانه‌های بزرگ از آرشیو اخبار و مطالب آن‌ها برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود استفاده کند. حالا OpenAI نیز ظاهراً تصمیم مشابهی گرفته است و می‌خواهد برای دریافت مجوز استفاده از اطلاعات نشریات معتبر مانند نیویورک تایمز با آن‌ها مذاکره کند.

وب‌سایت The Information در گزارش جدید خود توضیح می‌دهد که OpenAI سالانه بین ۱ تا ۵ میلیون دلار برای مجوز مقالات خبری هزینه خواهد کرد تا از آن‌ها برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود استفاده کند. براساس این گزارش، استارتاپ سازنده ChatGPT با برخی از رسانه‌ها تماس گرفته است تا مجوز استفاده از مقالات خبری آن‌ها را دریافت کند. با مجوز استفاده از این مقالات، OpenAI قادر خواهد بود تا هوش مصنوعی خود را بدون اینکه با مسائل حقوقی مربوط به کپی‌رایت مواجه شود، با این اطلاعات قابل اعتماد آموزش دهد.

شکایت نیویورک تایمز از OpenAI

اوایل این ماه نیویورک تایمز از OpenAI و مایکروسافت به دلیل استفاده غیرقانونی از مطالبش شکایت کرده بود. در شکایت این نشریه ادعا شده بود که OpenAI و مایکروسافت مقالات آن را با اهداف تجاری و همچنین رقابت مستقیم با محتوای اصلی کپی کرده‌اند.

سخنگوی OpenAI در آن زمان گفته بود که این شرکت «به حقوق سازندگان و صاحبان محتوا احترام می‌گذارد» و متعهد است که با آن‌ها در مورد «مدل‌های درآمدی جدید» همکاری داشته باشد. بااین‌حال، نیویورک تایمز به‌دلیل کپی‌کردن بدون مجوز مقالاتش، «میلیارد‌ها دلار خسارت قانونی» را درخواست کرده است.

مدل‌های زبانی بزرگ امروزی عمدتاً براساس اطلاعات موجود در اینترنت آموزش دیده شده‌اند و از داده‌های برخی از آن‌ها به‌دلیل منبع‌باز‌بودن می‌توان بدون مجوز استفاده کرد؛ مانند پلتفرم LAION که توسط مدل‌هایی ازجمله Stable Diffusion مورد استفاده قرار می‌گیرد. بااین‌حال، نشریات معتبر مانند نیویورک تایمز، داده‌های خود را تنها در صورت دریافت مجوز در اختیار سایر شرکت‌ها مانند OpenAI قرار می‌دهند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->