واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) آیفون رجیستر می‌شود | سخنگوی دولت: منع رجیستری گوشی آیفون برداشته شد + فیلم فهرست زمان انتشار HyperOS ۲ برای گوشی‌ها و تبلت‌ها شیائومی HyperOS 2 معرفی شد + ویژگی‌های جدید گوشی‌های سری شیائومی ۱۵ رونمایی شدند + مشخشات و قیمت
سرخط خبرها

گزارش صندوق بین‌المللی پول از تأثیرات هوش مصنوعی بر مشاغل

  • کد خبر: ۲۰۶۳۸۴
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
گزارش صندوق بین‌المللی پول از تأثیرات هوش مصنوعی بر مشاغل
طبق جدیدترین گزارش صندوق بین‌المللی پول (IMF)، هوش مصنوعی روی نزدیک به ۴۰ درصد مشاغل جهان تأثیر می‌گذارد. همچنین به باور مدیر IMF، هوش مصنوعی می‌تواند نابرابری را هم در جهان بدتر کند.

به گزارش شهرآرانیوز - به باور کریستالینا جورجیوا، مدیر IMF، سیاست‌گذاران باید به گونه‌ای با هوش مصنوعی برخورد کنند که این تکنولوژی تنش‌های اجتماعی را بیشتر نکند. البته این گفته خانم جورجیوا موضوع جدیدی نیست و مدت‌هاست مزایا و ریسک‌های هوش مصنوعی در مرکز توجه سیاست‌گذاران قرار دارد.

طبق گزارش IMF، هوش مصنوعی احتمالاً بخش بزرگی از مشاغل، ۶۰ درصد آن‌ها را در کشور‌های توسعه‌یافته تحت تأثیر قرار می‌دهد. این گزارش می‌گوید در نیمی از این موارد، ادغام هوش مصنوعی با کار‌ها می‌تواند به نفع کارگران تمام شود و آن‌ها افزایش بهره‌وری را تجربه کنند.

با وجود چنین موضوعی، هوش مصنوعی در موارد دیگر می‌تواند انجام وظایف کلیدی را بر عهده بگیرد؛ کار‌هایی که هم‌اکنون توسط انسان‌ها انجام می‌شوند. این موضوع می‌تواند تقاضا برای نیروی کار را کاهش دهد، روی دستمزد‌ها تأثیر بگذارد و حتی برخی مشاغل را ریشه‌کن کند.

درحالی‌که IMF می‌گوید در حالت کلی هوش مصنوعی روی نزدیک به ۴۰ درصد مشاغل دنیا تأثیر می‌گذارد، این آمار برای کشور‌های کم‌درآمد برابر ۲۶ درصد خواهد بود. به گفته جورجیوا، بسیاری از این کشور‌ها زیرساخت‌های لازم برای استفاده از مزایای هوش مصنوعی را ندارند:

«بسیاری از کشور‌های کم‌درآمد فاقد زیرساخت یا نیروی کار ماهر برای استفاده از مزایای هوش مصنوعی هستند. همین موضوع می‌تواند در بلندمدت ریسک ایجاد نابرابری در میان کشور‌های مختلف را افزایش دهد.»

در حالت کلی، کارگران جوان‌تر با درآمد بالاتر احتمالاً پس از پذیرش هوش مصنوعی، شاهد افزایش نامتناسبی در دستمزد خود خواهند بود. درمقابل، کارگران مسن‌تر با درآمد پایین‌تر تحت تأثیر منفی هوش مصنوعی قرار می‌گیرند.

گزارش IMF در زمانی منتشر شده است که رهبران تجاری و سیاسی دنیا در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس دورِهم جمع می‌شوند. یکی از موضوعات مورد‌بحث این افراد، هوش مصنوعی است که به‌خاطر محبوبیت چشمگیر ChatGPT موردتوجه قرار گرفته است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->