نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA ۶ نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ
سرخط خبرها

گزارش صندوق بین‌المللی پول از تأثیرات هوش مصنوعی بر مشاغل

  • کد خبر: ۲۰۶۳۸۴
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
گزارش صندوق بین‌المللی پول از تأثیرات هوش مصنوعی بر مشاغل
طبق جدیدترین گزارش صندوق بین‌المللی پول (IMF)، هوش مصنوعی روی نزدیک به ۴۰ درصد مشاغل جهان تأثیر می‌گذارد. همچنین به باور مدیر IMF، هوش مصنوعی می‌تواند نابرابری را هم در جهان بدتر کند.

به گزارش شهرآرانیوز - به باور کریستالینا جورجیوا، مدیر IMF، سیاست‌گذاران باید به گونه‌ای با هوش مصنوعی برخورد کنند که این تکنولوژی تنش‌های اجتماعی را بیشتر نکند. البته این گفته خانم جورجیوا موضوع جدیدی نیست و مدت‌هاست مزایا و ریسک‌های هوش مصنوعی در مرکز توجه سیاست‌گذاران قرار دارد.

طبق گزارش IMF، هوش مصنوعی احتمالاً بخش بزرگی از مشاغل، ۶۰ درصد آن‌ها را در کشور‌های توسعه‌یافته تحت تأثیر قرار می‌دهد. این گزارش می‌گوید در نیمی از این موارد، ادغام هوش مصنوعی با کار‌ها می‌تواند به نفع کارگران تمام شود و آن‌ها افزایش بهره‌وری را تجربه کنند.

با وجود چنین موضوعی، هوش مصنوعی در موارد دیگر می‌تواند انجام وظایف کلیدی را بر عهده بگیرد؛ کار‌هایی که هم‌اکنون توسط انسان‌ها انجام می‌شوند. این موضوع می‌تواند تقاضا برای نیروی کار را کاهش دهد، روی دستمزد‌ها تأثیر بگذارد و حتی برخی مشاغل را ریشه‌کن کند.

درحالی‌که IMF می‌گوید در حالت کلی هوش مصنوعی روی نزدیک به ۴۰ درصد مشاغل دنیا تأثیر می‌گذارد، این آمار برای کشور‌های کم‌درآمد برابر ۲۶ درصد خواهد بود. به گفته جورجیوا، بسیاری از این کشور‌ها زیرساخت‌های لازم برای استفاده از مزایای هوش مصنوعی را ندارند:

«بسیاری از کشور‌های کم‌درآمد فاقد زیرساخت یا نیروی کار ماهر برای استفاده از مزایای هوش مصنوعی هستند. همین موضوع می‌تواند در بلندمدت ریسک ایجاد نابرابری در میان کشور‌های مختلف را افزایش دهد.»

در حالت کلی، کارگران جوان‌تر با درآمد بالاتر احتمالاً پس از پذیرش هوش مصنوعی، شاهد افزایش نامتناسبی در دستمزد خود خواهند بود. درمقابل، کارگران مسن‌تر با درآمد پایین‌تر تحت تأثیر منفی هوش مصنوعی قرار می‌گیرند.

گزارش IMF در زمانی منتشر شده است که رهبران تجاری و سیاسی دنیا در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس دورِهم جمع می‌شوند. یکی از موضوعات مورد‌بحث این افراد، هوش مصنوعی است که به‌خاطر محبوبیت چشمگیر ChatGPT موردتوجه قرار گرفته است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->