قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند
سرخط خبرها

وعده تعویض ۲۰ میلیون بخاری به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۲۰۴۶۷۲
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
وعده تعویض ۲۰ میلیون بخاری به کجا رسید؟
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: برنامه ما این است که در اجرای طرح جایگزینی بخاری‌های گازسوز بازده بالا رده انرژی B و A با ۲۰ میلیون بخاری گازی کم بازده جایگزین شوند.

به گزارش شهرآرانیوز این یکی از گام‌های دولت سیزدهم برای جلوگیری از تشدید ناترازی گازی و کنترل مصرف به ویژه در بخش خانگی است.

مجید چگنی افزود: از آن‌جا که صنعت گاز کشور بیش از ۳ دهه است که به‌عنوان پیشران اقتصاد کشور نقش قابل توجهی در رشد و رونق تولید در بخش‌های مختلف ایفا می‌کند، تلاش دارد تا با رفع مشکل ناترازی گازی، حداکثر حمایت ممکن از صنایع را انجام دهد.

او می‌گوید: در دوره سرد سال، ۷۰ درصد گاز کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود و با در نظر گرفتن حجم بالای تجهیزات گازسوز بازده پایین در بخش خانگی، راهکار جایگزینی بخاری‌های گازسوز بازده بالا رده انرژی B و A با بخاری‌های گازی بازده پایین به‌عنوان یک طرح ملی و زود بازده به مراجع بالادستی ارائه و از سوی شورای اقتصاد تصویب شد.

چگنی تصریح کرد: برنامه ما این است که در مرحله نخست اجرای این طرح در یک بازه زمانی حداکثر ۵ ساله، ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار بخاری بازده بالا، جایگزین بخاری‌های فرسوده شود. البته چشم‌انداز کلان این طرح، تعویض ۲۰ میلیون بخاری است که در مراحل بعد و با طی شدن روال قانونی، قابل اجرا خواهد بود.

وی با اشاره به انتشار فراخوان عمومی برای مشارکت همه بخش‌ها در این طرح گفت: به مشارکت‌کنندگان در این طرح به ازای جایگزینی هر تعداد بخاری با بازده بالا به جای بخاری فرسوده، گواهی صرفه‌جویی از سوی این شرکت ارائه می‌شود و این امکان برای صاحب گواهی فراهم است که گاز صرفه‌جویی شده را یا در صنعت به مصرف برساند یا در بورس انرژی به قیمت دلخواه به دیگر بخش‌ها بفروشد. مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر این‌که مزایای مشارکت در این طرح به دلیل زود بازده بودن بسیار ارزشمند است، بیان کرد: مشارکت در این طرح از جنبه ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها نیز حائز اهمیت است؛ ضمن این‌که کاهش مصرف در بخش خانگی منجر به افزایش درصد تأمین گاز صنایع خواهد شد و به بیان دیگر، مشارکت در این طرح، یک عمل دوسویه به نفع مردم و صنعت است.

بیش از یک دهه است که وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران برنامه جایگزین‌کردن بخاری‌های فرسوده با مصرف بالا را در دستور کار قرار دارند که اقدامی عملیاتی صورت نگرفته و انتظار می‌رود طلسم جایگزینی این بخاری‌های هدردهنده گاز طبیعی با بخاری‌های جدید و رانمدان بالا شکسته شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->