گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیون پوندی انگلیس برای تولید نسل بعدی سوخت هسته‌ای

  • کد خبر: ۲۰۴۶۷۳
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیون پوندی انگلیس برای تولید نسل بعدی سوخت هسته‌ای
دولت انگلیس اعلام کرد که قصد دارد ۳۰۰ میلیون پوند برای تولید سوخت هسته‌ای پیشرفته و مناسب برای نسل بعدی راکتور‌ها اختصاص دهد، چراکه به دنبال حذف روسیه به‌عنوان اصلی‌ترین تامین کننده این سوخت در جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، انگلیس یکی از بیش از ۲۰ کشور، از جمله ایالات متحده، فرانسه و کره جنوبی است که اخیراً تعهدی را برای سه برابر کردن ظرفیت هسته‌ای جهانی تا سال ۲۰۵۰ به عنوان بخشی از تلاش‌های بین‌المللی برای کاهش انتشار کربن مخرب برای آب و هوا امضا کردند.

انگلیس امروز (یکشنبه) اعلام کرد که ۳۰۰ میلیون پوند (معادل ۳۸۰ میلیون دلار) را برای برنامه هسته‌ای جدیدی هزینه می‌کند که هدف آن تولید سوخت هسته‌ای پیشرفته برای راکتور‌های نسل جدیدی است که برق تولید می‌کنند. لندن خاطر نشان کرد که سرمایه‌گذاری جدید این کشور به حمایت از تولید داخلی اورانیوم با غنای پایین (HALEU) کمک می‌کند - نوعی سوخت که در حال حاضر فقط در مقیاس تجاری توسط روسیه تولید می‌شود.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، انگلیس نیز مانند دیگر کشور‌های اروپایی از زمانی که جنگ میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در فوریه ۲۰۲۲ و اوکراین در گرفت، به دنبال کاهش اتکای خود به انرژی روسیه بوده است.

اداره امنیت انرژی انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: راه‌اندازی برنامه HALEU به بریتانیا این امکان را می‌دهد تا سوخت هسته‌ای ویژه جهان را تامین کند و روسیه پوتین را منزوی کند.

در ادامه این بیانیه آمده است که اولین کارخانه تولیدی قرار است تا اوایل دهه ۲۰۳۰ در شمال غرب انگلیس به بهره‌برداری برسد. جزئیات بیشتر در مورد اهداف تولید و نحوه هزینه کردن این پول نیز در یک مقاله استراتژی ارائه خواهد شد.

اتحادیه اروپا و یک شرکت آمریکایی نیز روی تولید این اورانیوم کار می‌کنند.

در حالی‌که گروه‌های فعال در زمینه محیط زیست به شدت با خطرات زیست محیطی این کار مخالفت می‌کنند، انگلیس سال گذشته رقابتی را برای توسعه راکتور‌های هسته‌ای کوچک مدولار (SMR) آغاز کرد. تولید این راکتور‌ها قرار است ارزان‌تر و آسان‌تر باشد تا از هزینه‌های بالا و تاخیر در ساخت که منجر به رکود چندین دهه در گسترش ظرفیت انرژی هسته‌ذی جهانی شده است، جلوگیری شود.

به گزارش رویترز، عرضه سوخت مناسب به عنوان یکی از تنگنا‌های بالقوه در تحقق تعهد بین‌المللی ۲۰۵۰، در کنار تأمین مالی و تأخیر‌های قانونی احتمالی پیرامون معرفی فناوری جدید SMR دیده می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->