دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تایمز: با کمک به اوکراین ذخایر تسلیحاتی انگلیس به «هیچ» کاهش یافته است

  • کد خبر: ۲۰۳۶۴۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
تایمز: با کمک به اوکراین ذخایر تسلیحاتی انگلیس به «هیچ» کاهش یافته است
به گزارش تایمز، ذخایر تسلیحات انگلیس تقریبا پس از دو سال کمک نظامی به اوکراین به طور کامل تخلیه شده است. این روزنامه انگلیسی همچنین مدعی شد که انگلیس به همراه سایر کشور‌های غرب اروپا در تلاش برای افزایش تولید تسلیحات قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در آمریکاست.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که لندن از فوریه ۲۰۲۲ بیش از ۴.۶ میلیارد پوند (۵.۷ میلیارد دلار) برای تسلیح کی‌یف هزینه کرده است، ژنرال تیم رادفورد، معاون فرمانده عالی متحدان ناتو در اروپا، در ماه ژوئیه هشدار داد که انگلیس با خطر از دست دادن موقعیت خود در این بلوک تحت رهبری ایالات متحده مواجه است. این ژنرال همچنین به کمبود پرسنل از جمله مسائل دیگر اشاره کرد.

نشریه تایمز به نقل از یک منبع نظامی ناشناس اوکراینی نوشت که انگلیس از نظر تسلیحاتی که می‌تواند اهدا کند، «چیزی» برایش باقی نمانده است. این مقام ناشناس افزود، با این حال لندن همچنان نقش مهمی در متقاعد کردن سایر کشور‌ها برای ارسال تسلیحات به کی‌یف ایفا می‌کند.

این روزنامه به نقل از یکی از کارکنان دفتر ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد که انگلیس و چندین کشور دیگر غرب اروپا «به تدریج به کارشان سرعت می‌بخشند» تا مطمئن شوند که در صورت تصمیم دولت جدید ایالات متحده و روی کار آمدن احتمالی دونالد ترامپ و متوقف کردن یا کاهش دادن شدید کمک نظامی اوکراین، کی‌یف به اندازه کافی تجهیزات نظامی دارد تا به جنگ ادامه دهد و روسیه را شکست دهد.

این منبع گفت که انگلیس و سایر کشور‌های غربی ظاهرا به دنبال گسترش جنگ تا سال ۲۰۲۵ و احتمالا فراتر از آن هستند، به این امید که منابع روسیه محدود شده و روسیه را مجبور به تسلیم کنند.

تایمز همچنین ادعا کرد که تعداد فزاینده‌ای از اوکراینی‌ها از جنگ خسته شده‌اند و ایده آتش‌بس با روسیه کم‌کم در میان مردم مورد توجه قرار گرفته است. این نشریه به نقل از یک منبع نظامی ناشناس اوکراینی گزارش داد که این احساسات تا حدی ناشی از بن‌بست‌های سیاسی در ایالات متحده و اتحادیه اروپاست که ادامه کمک‌ها به کی‌یف را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

در همین حال گزارش مشابهی در اوایل اکتبر توسط نشریه دیلی‌تلگراف منتشر شد و این روزنامه به نقل از یک مقام ارشد نظامی انگلیس که نامش فاش نشد، هشدار داد که لندن «تقریبا هر آنچه در توان داشته، کمک کرده است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->