نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت
سرخط خبرها

روسیه و چین تصاویر را با ارتباط ماهواره‌ای کوانتومی منتقل کردند

  • کد خبر: ۲۰۴۷۳۶
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
روسیه و چین تصاویر را با ارتباط ماهواره‌ای کوانتومی منتقل کردند
داشمندان روسیه و چین می‌گویند موفق شده‌اند تا ارتباطات کوانتومی را از طریق یک ماهواره آزمایش کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - اهمیت این آزمایش از این جهت است که در آینده می‌تواند منجر به توسعه شبکه‌های ارتباطی رمزگذاری‌شده پیشرفته‌ای شود که توسط سایر کشور‌ها قابل هک نیستند و همچنین امکان ایجاد یک راه ارتباطی امن بین کشور‌های BRIC (برزیل، روسیه، هند، چین) را فراهم می‌کند.

براساس گزارش SCMP، در این آزمایش از ماهواره کوانتومی چین با نام Mozi کمک گرفته شده است که سال ۲۰۱۶ به مدار زمین پرتاب شد و توسط آکادمی علوم چین مدیریت می‌شود. همچنین این آزمایش در فاصله ۳۷۰۰ کیلومتری بین یک ایستگاه زمینی در شهر «زونیگورود» نزدیک مسکو و ایستگاه دیگری در نزدیکی شهر «اورومچی» چین انجام شده است.

این ارتباط رمزگذاری‌شده حاوی دو تصویر بود که توسط کلید‌های کوانتومی ایمن شده بودند. سیگنال‌ها ابتدا از ایستگاه زمینی «زونیگورود»، به ماهواره Mozi در مدار زمین ارسال شدند و سپس به ایستگاه چین رفتند.

روسیه و چین تصویر را با ارتباط ماهواره‌ای کوانتومی منتقل کردند

همچنین این جدیدترین پیشرفت چین و روسیه در زمینه تحقیقات روی ارتباطات کوانتومی محسوب می‌شود. مهم‌ترین بخش این آزمایش موفقیت‌آمیز، ماهواره Mozi است که انتظار می‌رود در توسعه شبکه‌های ارتباطی کوانتومی ملی و بین‌المللی نقش مهمی داشته باشد. هرچند محدودیت‌هایی برای این رویکرد نیز وجود دارد. مقیاس‌پذیری یکی از این مشکلات است و ساخت زیرساخت‌های پیشرفته در آینده می‌تواند آن را برطرف کند.

حفظ سیگنال‌های کوانتومی در فواصل طولانی چالش مهمی است که روسیه و چین باید با آن مقابله کنند. در ارتباطات کوانتومی از ذرات نور برای انتقال داده‌ها استفاده می‌شود که در وضعیت بسیار شکننده‌ای قرار دارند. البته این فرآیند از داده‌ها در برابر سرقت محافظت می‌کند، بااین‌حال، همانطور که پروفسور «مارکو لوکامارینی»، از دانشکده فیزیک، مهندسی و فناوری دانشگاه یورک توضیح می‌دهد، مسافتی که در این رویکرد طی می‌شود محدود است. لوکامارینی سال گذشته با تیم تحقیقاتی خود موفق شد تا یک کابل فیبر نوری را در زمینه ارتباطات کوانتومی در زیر دریای ایرلند (بین ایرلند و انگلستان) با موفقیت آزمایش کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->