پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟!
سرخط خبرها

خاویر پریرا گزینه جدید پرسپولیس کیست؟ + بیوگرافی و رزومه

  • کد خبر: ۲۰۵۴۳۱
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
خاویر پریرا گزینه جدید پرسپولیس کیست؟ + بیوگرافی و رزومه
سرمربی جدید مدنظر باشگاه پرسپولیس یک اسپانیایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، خبر منتفی شدن انتقال برانکو ایوانکویچ به پرسپولیس باعث شد تا گزینه‌های جدیدی برای هدایت سرخ‌پوشان معرفی شوند. یکی از این گزینه‌ها خاویر پریرای اسپانیایی بود. این سرمربی که این روز‌ها ۵۷ سالگی خود را سپری می‌کند، فصل پیش سرمربی تیم شانگ‌های پورت چین بود و موفق شد با این تیم قهرمانی سوپرلیگ چین را به دست بیاورد.

در این بین پریرا در سال‌های گذشته یک دستیار ایرانی به نام جهانیار محبی داشته که به‌عنوان آنالیزور در کنار او کار می‌کرده است. محبی که در مصاحبه‌های مختلف از پرسپولیسی بودن خودش صحبت کرده، سابقه کار با افشین قطبی را هم در پرسپولیس دارد و چندان با جو فوتبال ایران بیگانه نیست.

این همه در حالی مطرح می‌شود که مربی اسپانیایی سابقه نشستن روی نیمکت تیم‌های بزرگی مثل لوانته، فولام، واتفورد، وایادولید، آلاوز و ... را به‌عنوان سرمربی و دستیار در کارنامه دارد. البته نکته مهم در خصوص این مربی کار کردنش در رژیم صهیونیستی است. جایی که مارتینز چند ماهی به‌عنوان دستیار در تیم مکابی فعالیت کرده و همین اتفاق باعث شده تا خیلی‌ها از همین حالا نام او را از میان گزینه‌های جدی هدایت پرسپولیس کنار بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->