بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

اسپیس ایکس اولین پیامک‌ها را از طریق ماهواره‌های استارلینک ارسال کرد

  • کد خبر: ۲۰۵۶۱۹
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴
اسپیس ایکس اولین پیامک‌ها را از طریق ماهواره‌های استارلینک ارسال کرد
اسپیس ایکس اعلام کرد که با موفقیت توانسته با استفاده از شبکه T-Mobile و از طریق ماهواره‌های استارلینک، پیامک ارسال کند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت متعلق به استارلینک می‌خواهد در سال جاری میلادی سرویس Direct-to-Cell را برای ارسال پیامک‌ها ارائه کند و در سال آینده میلادی اینترنت ماهواره‌ای را به گوشی‌های عادی بیاورد.

آزمایش اسپیس ایکس درحالی انجام شده که شرکت‌های مختلف می‌خواهند گوشی‌های هوشمند را بدون ایجاد تغییر خاصی، به‌طور مستقیم به ماهواره‌ها متصل کنند. با این‌کار کاربران می‌توانند بدون تغییر نرم‌افزار و سخت‌افزاری، از طریق ماهواره‌ها پیام ارسال کنند و یا به اینترنت ماهواره‌ای متصل شوند.

هفته گذشته اسپیس ایکس ۶ ماهواره استارلینک با قابلیت Direct-to-Device یا D۲D را روانه فضا کرد. پیش از ارسال این ماهواره‌ها، شرکت متعلق به ایلان ماسک برای پرتاب آن‌ها و آزمایش سرویس جدید خود از کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) مجوز دریافت کرده بود.

اسپیس ایکس می‌گوید در روز دوشنبه آزمایش خود را انجام داده است

«اولین پیام‌های متنی خود را از طریق گوشی‌های عادی روی زمین به ماهواره‌های جدیدمان در فضا ارسال و دریافت کردیم. این آزمایش تأیید می‌کند که سیستم‌ها کار می‌کنند.»

به گفته اسپیس ایکس، تقاضای زیادی برای افزودن قابلیت‌های D۲D به شبکه استارلینک وجود دارد. این شرکت همچنین به همکاری‌اش با اپراتور‌هایی مانند T-Mobile آمریکا و Rogers کانادا اشاره کرده است.

اسپیس ایکس می‌خواهد قابلیت ارسال پیامک از طریق ماهواره‌های استارلینک را در سال جاری میلادی در اختیار کاربران قرار دهد و در سال ۲۰۲۵، اینترنت ماهواره‌ای را برای گوشی‌های عادی ارائه کند. درحال‌حاضر این شرکت بیش از ۵۰۰۰ ماهواره در مدار دارد و بیش از ۲.۳ میلیون کاربر در سراسر جهان از استارلینک استفاده می‌کنند.

اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی یکی از خواسته‌های بزرگ کاربران است؛ مخصوصاً کاربرانی که به اینترنت با کیفیت پایین دسترسی دارند؛ بنابراین انتظار می‌رود از سرویس D۲D استقبال زیادی شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->