مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

سرنوشت شیرخشک‌های وارداتی روی دست سازمان غذا و دارو ماند؟

  • کد خبر: ۲۰۵۸۶۸
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
سرنوشت شیرخشک‌های وارداتی روی دست سازمان غذا و دارو ماند؟
مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان گفت: سازمان غذا و دارو به محض کم شدن شیرخشک در بازار به دنبال واردات است و هم اکنون شیرخشک‌های وارداتی روی دستش مانده است! والدین از شیرخشک‌های وارداتی استقبال نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند شیرخشک قبلی را مصرف کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید هادی احمدی در این خصوص اظهار داشت: تولید شیرخشک در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است؛ مشکل تولید شیرخشک موقتاً حل شده است، اما ما درحال حاضر مشکل عرضه داریم به این صورت که سازمان غذا و دارو می‌گوید مابه‌التفاوت ارزی را بیمه سلامت باید پرداخت کند در مقابل بیمه سلامت هم گفته است که تاکنون در این خصوص صحبتی نشده است و ساز و کار آن مشخص نشده است.

احمدی ادامه داد: درحال حاضر شیرخشکی که به مردم فروخته می‌شود، ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته است که بیمه سلامت باید آن را به داروخانه پرداخت کند این در حالیست که گفته می‌شود هیچ سازوکاری برای این پرداخت وجود ندارد؛ با گذشت دو ماه از این طرح، بیمه سلامت هنوز هیچ مبلغی به داروخانه‌ها پرداخت نکرده است.

وی افزود: خرید شیر خشک با مبلغ نقدی یا ۱۵ روزه است به این صورت که ما باید شیرخشک را از شرکت‌های تأمین‌کننده به صورت نقدی یا ۱۵ روزه تهیه کنیم، اما اینکه چه زمانی پولش را پرداخت کنند مشخص نیست بنابراین بسیاری از همکاران توان نقدی برای خرید شیرخشک را ندارند.

مدیر روابط عمومی انجمن دارؤسازان گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها به دلیل کاهش نقدینگی توان خرید شیرخشک را ندارند به عنوان مثال اگر بیمه به ما بگوید که این مابه‌التفاوت را حداقل دوماه یا سه ماه دیگر به ما می‌دهند ما این گفته آنان را می‌پذیریم در حالی که بیمه می‌گوید ما هیچ قراردادی نداریم.

وی تصریح کرد: اخیراً محمدی رئیس سازمان غذا و دارو به بیمه سلامت نامه‌ای ارسال کرده است که سرانجام این طرح را مشخص کند، اما تاکنون بعد از گذشت دو ماه، پول داروخانه‌ها پرداخت نشده است. ما زمانی در تأمین مواد اولیه با مشکل مواجه بودیم که پس از مذاکراتی این مشکل موقتاً حل شده است؛ مشکل فعلی ما، توزیع و عرضه شیرخشک است.

مدیر روابط عمومی انجمن دارؤسازان ادامه داد: پیشنهاد ما به عنوان انجمن دارؤسازان این بود که یارانه شیرخشک حذف شود و شیرخشک مانند سایر دارو‌ها باشد تا قاچاق معکوس صورت نگیرد، اما قیمت شیرخشک را ۴۰ درصد افزایش دادند شیرخشکی که در گذشته ۷۰ تومان بوده است در حال حاضر ۱۲۰ تومان شده است، ولی همین شیرخشک در مرز‌ها به قیمت ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رود بنابراین قاچاق معکوس همچنان انجام می‌شود و جلوی آن گرفته نشده است، زیرا یارانه آن به طور کامل برداشته نشده است.

وی با بیان اینکه کمبود نقدینگی مربوط به همه شرکت‌های شیرخشک است افزود: اگر شرکت مرتکب تخلفی شده است سازمان غذا و دارو باید پیگیر آن تخلف باشد و قوه قضاییه این مشکل را حل کند. همچنین سازمان غذا و دارو باید پیگیر تأمین ارز باشد تا تولید فدای واردات نشود.

احمدی گفت: پروسه تولید، پروسه زمانبر است و باید از همه زوایا دیده شود. چرخه تولید و توزیع و عرضه باید ساز و کار مشخص داشته باشد، به نظر می‌رسد سازمان غذا و دارو برنامه مشخصی برای این پروسه نداشته است و الان داروخانه‌ها توانایی خرید شیرخشک ندارند.

مدیر روابط عمومی انجمن دارؤسازان تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به محض کم شدن شیرخشک در بازار به دنبال واردات است و هم اکنون شیرخشک‌های وارداتی روی دستش مانده است! والدین از شیرخشک‌های وارداتی استقبال نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند شیرخشک قبلی را مصرف کنند. برخی والدین اعلام می‌کنند ضائقه فرزند ما تغییر می‌کند و برخی نیز عنوان می‌کنند نوزادان شیرخشک جدید را نمی‌خورد و اینجاست که ارز کشور از بین می‌رود. کشور ما صادرکننده شیر خشک بود، اما متأسفانه امروز وارد‌کننده شدیم و باید نگاه ویژه‌تری نسبت به این موضوع داشته باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->