بدهیِ ۷۰هزارمیلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است
سرخط خبرها

سازمان غذا و دارو خواستار تفکیک ردیف بودجه‌ای دارو در کشور شد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۷۹
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
سازمان غذا و دارو خواستار تفکیک ردیف بودجه‌ای دارو در کشور شد
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو چالش اصلی دارو در کشور را «نقدینگی» خواند و ضمن تاکید بر لزوم اصلاح آن، تفکیک حساب دارو از سایر حساب‌ها را خواستار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر پیکانپور در نشست خبری دومین نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: کلیت بستر باید برای تمام شرکت‌های فعال در حوزه تولید و تامین دارو و تجهیزات پزشکی مورد واکاوی قرار گیرد و نه تنها برای دانش بنیان‌ها.

به گفته وی، شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند نفوذ جمهوری اسلامی را در شرکت‌های منطقه افزایش دهند و باید حمایت مناسبی از آنها صورت گیرد.

وی افزود: برخی موارد به صورت سلبی مانع فعالیت شرکت‌های تولید کننده اعم از دانش بنیان و غیره می‌شود. اقدامات حمایتی اداره کل دارو مصداقا مشخص است. یک بخشی از مشکلات دارو فراسازمانی است و دستگاه‌های دیگر و مجلس شورای اسلامی و سایر نهادها نیز باید حمایت کنند و کارهای آنها تاثیر جدی بر برون‌داد حوزه دارو دارد. نمی‌توان صرفا خروجی را نقد کرد بدون اینکه به سلسله مراتب پیشین نگاه کرد.

پیکانپور با اشاره به اینکه با مدیریت اقتضایی روبرو هستیم، تصریح کرد: اگر قرار است که حوزه دارو بتواند حیات خود را ادامه دهد و رشد کند، لازم است بیش از هرچیزی چرخه نقدینگی این صنعت واکاوی و اصلاح شود. علی‌رغم درخواست ۱۰۵ همتی بودجه دارویاری اما ۶۹ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب ما در سال جاری در خصوص دارویار بود و این درحالیست که امروز ما مورد نقد مجلس شدیم که چرا مطالبات صنعت دارو پرداخت نشده است. دقیقا ۶۹ هزار میلیارد تومان مطالبات شرکت‌های پخش از داروخانه‌ها است.

وی تاکید کرد: چالش اصلی دارو در کشور امروز مسئله نقدینگی است. برای اینکه شرکت‌ها بتوانند ارزش افزوده خلق کنند و کار را پیش ببرند باید چرخه نقدینگی اصلاح شود. چرا بندی در مجلس مطرح می‌شود و وقتی صحبت از این می‌شود که حساب دارو از سایر حساب ها تفکیک شود و به اذعان یکی از نمایندگان جمله انتهایی یک بند که می‌گوید «تصرف در اموال دارو، تصرف در اموال دولتی است» حذف می‌شود؟ مصوبه‌ای که بدون این بند به قانون برنامه بودجه برود یک شیر بی‌یال و کوپال است، چگونه میخواهد مطالبات دارو را ارائه دهد؟

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو افزود: چرا در بعضی استان‌ها که این موضوع را رعایت می‌کنند، کمبود دارو در کمترین حد ممکن است؟ اما در حوزه‌هایی که این رعایت نمی‌شود و پول دارو ممکن است در ردیف‌های دیگری هزینه شود، این کمبود افزایش می‌یابد؟ این موضوع باید شفاف شود. شفافیت اولین اصل این حوزه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->