تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

صندوق نجات کودکان: کودکان افغانستان از بدترین بحران گرسنگی رنج می‌برند

  • کد خبر: ۲۰۵۹۰۴
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
صندوق نجات کودکان: کودکان افغانستان از بدترین بحران گرسنگی رنج می‌برند
سازمان بین‌المللی صندوق نجات کودکان اظهار داشت کودکان در افغانستان با بدترین بحران گرسنگی و سوءتغذیه روبرو هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بین‌المللی صندوق نجات کودکان در گزارشی اعلام کرد خشکسالی و فقر از عوامل اصلی گسترش سوءتغذیه در میان کودکان افغانستان است.

در این گزارش تاکید شده است کودکان در افغانستان با بدترین بحران گرسنگی و سوءتغذیه روبرو هستند.

این سازمان اواخر آذرماه نیز در گزارشی اظهار داشت حدود ۸ میلیون کودک افغان در سال ۲۰۲۴ با بحران گرسنگی مواجه خواهند شد.

صندوق نجات کودکان تاکید کرد جامعه جهانی باید فورا کمک‌های بشردوستانه را در زمستان برای نجات جان افراد در افغانستان افزایش دهد.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از یک‌سوم جمعیت افغانستان تا قبل از ماه مارس سال ۲۰۲۴ ناامنی غذایی حاد را تجربه می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->