سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس
سرخط خبرها

تیم «ب» فوتسال بزودی تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۲۸
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۷
تیم «ب» فوتسال بزودی تشکیل می‌شود
کمیته فنی و توسعه فوتسال ایران در حال تشکیل تیم ملی «ب» است تا علاوه بر پشتوانه‌سازی برای تیم ملی اصلی، مانع هدر رفتن استعدادهای جوان شود.
به گزارش شهرآرانیوز، کمیته فنی و توسعه فوتسال ایران این روز‌ها به دنبال اجرای طرح تشکیل تیم ملی فوتسال «ب» است. این تیم قرار است از بازیکنانی تشکیل شود که رده سنی ۲۰ سال را پشت سر گذاشته اند، اما فرصتی هم برای دعوت به تیم ملی بزرگسالان پیدا نمی‌کنند.

این طرح که بی سر و صدا و با هماهنگی کمیته فوتسال پیش می‌رود قرار است بعد از معرفی سرمربی، کارش را آغاز کند.

هدف از تشکیل تیم ملی فوتسال «ب» جلوگیری از هدر رفتن استعداد‌های جوان فوتسالی کشورمان است که به هر دلیلی شانس حضور در تیم ملی را از دست می‌دهند.

باتوجه به تشکیل تیم فوتسال زیر ۲۰ سال از سه، چهار سال پیش و حضور این تیم در دو دوره مسابقات قهرمانی آسیا، این فرصت در اختیار بازیکنانی قرار می‌گیرد که بعد از رده سنی جوانان تا حدی خود را به تیم بزرگسالان نزدیک کنند.

بررسی رزومه مربیان مختلف ایران برای تیم «ب» مدتی است که آغاز شده و معیار‌های مختلفی از جمله تحصیلات، مدرک مربیگری، سابقه بازی در تیم ملی، سابقه کار در باشگاه‌ها و ... برای انتخاب مربی مدنظر قرار دارد.

حسین شمس عضو کمیته فنی و توسعه فوتسال ضمن اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: تعداد زیادی از بازیکنان ما بعد از رده سنی جوانان سرگردان هستند و به حال خود رها می‌شوند. می‌خواهیم با تشکیل تیم ب این فرصت را در اختیارشان بگذاریم تا علاوه بر پشتوانه سازی تیم ملی بزرگسالان، مانع هدر رفتن استعدادهایمان شویم.

بدون شک تشکیل این تیم می‌تواند خلاء ایجاد شده بین تیم‌های پایه و تیم ملی بزرگسالان را به خوبی پر کند و پل مستقیمی برای جوانانی باشد که برای پوشیدن پیراهن تیم ملی بزرگسالان از راه اصلی خارج می‌شوند. البته تشکیل و تداوم فعالیت تیم «ب» نیاز به حمایت جدی کمیته فوتسال و فدراسیون فوتبال دارد و امید می‌رود این طرح بعد از فعالیت ابتر رها نشود.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->