«جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار» مارگو رابی در فیلم ترسناک «روانی آمریکایی» فروش ۵ میلیاردی فیلم‌های «غریزه» و «بچه مردم»
سرخط خبرها

بازگشت برنامه «جهان آرا» با تغییر مجری‌ + زمان پخش

  • کد خبر: ۲۰۶۶۳۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
بازگشت برنامه «جهان آرا» با تغییر مجری‌ + زمان پخش
برنامه تلویزیونی «جهان آرا» که از مدت‌ها پیش به دلیل ثبت‌نام مجری‌اش در انتخابات و حواشی آن متوقف شده بود، با تغییر مجری قرار است پخش خود را از سر گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهریور ماه امسال بود که توقف پخش برنامه «جهان آرا» در شبکه افق و جایگزین شدن ویژه‌برنامه‌ای محرمی به جای آن حاشیه‌ها پیرامون این برنامه را قوت بخشید؛ حاشیه‌هایی که بیشتر حول مجری می‌چرخید و از رفتن او از آنتن صداوسیما حکایت داشت.

توقف پخش «جهان آرا» که به موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌پردازد، پرسشی را در ذهن مخاطبان برنامه ایجاد کرده بود که علت چیست. پس از آن، انتشار ویدئویی در فضای مجازی پاسخی بر علت ماجرا بود. اینکه ظاهرا مجری برنامه قصد داشته نامزد انتخابات مجلس شود و در پیش ثبت‌نام هم نام‌نویسی کرده است.

از سویی با توجه به حساسیت انتخابات مجلس و بر اساس پروتکل‌های رسانه ملی، در ایام نزدیک به انتخابات و از زمان نام‌نویسی نامزدها، افراد متقاضیِ حضور در این رقابت سیاسی ـ چه در قالب مهمان و چه در قالب مجری و ... ـ اجازه حضور در قاب سیما را نداشتند.

ما در گفت‌وگویی با مجری سابق برنامه «جهان آرا» هم مساله را جویا شد که امیرحسین ثابتی در توضیحات بیشتری گفته بود: با توجه به اینکه در انتخابات مجلس پیش ثبت‌نام کردم طبق قانون دیگر در برنامه «جهان آرا» نخواهم بود و اگر برنامه بخواهد ادامه‌دار باشد، مسئولان شبکه و صداوسیما در قبال آن باید تصمیم‌گیری کنند تا با مجری دیگری ادامه پیدا کند.

حالا بعد از گذشت حدود چهار ماه از حذف این برنامه «جهان آرا» با تغییر مجری به تلویزیون بازگشته است.

«جهان آرا» که یکی از قدیمی‌ترین برنامه‌های شبکه افق سیما محسوب می‌شود و در فصل‌های مختلف روی آنتن رفته و به موضوعات گوناگونی پرداخته، مجددا در جدول پخش این شبکه جای گرفته است.

برنامه «جهان آرا» قرار است با اجرای محمدرضا باقری به گفتگو با کارشناسان و مسئولان بپردازد و مسائل سیاسی روز را بررسی کند.

این برنامه روز‌های زوج، ساعت٢٢ از شبکه افق سیما پخش می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->