شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

اتهام جدید دادگاهی در پاکستان علیه عمران خان

  • کد خبر: ۲۰۶۷۴۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
اتهام جدید دادگاهی در پاکستان علیه عمران خان
دادگاهی در پاکستان عمران خان و همسرش را به نقض قوانین ازدواج متهم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عمران خان، نخست وزیر برکنار شده پاکستان و همسرش بشرا بی بی در سال ۲۰۱۸ ازدواج کردند، اما همسر وی کمتر از سه ماه قبلتر از پیوند زناشویی با عمران خان از همسر قبلی خود جدا شده بود و بر اساس قانون، یک زن مطلقه باید سه ماه پیش از ازدواج مجدد، عده نگهدارد و برای همین این دو متهم شده‌اند که چنین قانونی را نقض کرده‌اند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، عمران خان این اتهام را رد کرده و "انتصار پانجوتا"، وکیل وی گفته این یکی از چندین پرونده علیه نخست وزیر سابق پاکستان است که خود، آن را با انگیزه سیاسی می‌داند تا از شرکت در انتخابات پارلمانی ماه آتی میلادی منع شود.

بشری بی بی که یک درمانگر معنوی است پیشتر با مردی به نام "خاور مانه‌کا" ازدواج کرده بود و این دو در نوامبر ۲۰۱۷ از یکدیگر جدا شدند که کمتر از سه ماه پیش از ازدواج مجدد این زن با عمران خان در ژانویه ۲۰۱۸ است که در فوریه همان سال اعلام شد. اما بشرا بی بی گفته که در اوت ۲۰۱۷ طلاق گرفته است.

عمران خان و همسرش هر دو اتهام نقض عده را رد کرده‌اند. عده یک الزام بر اساس قوانین اسلامی است که بر اساس قانون پاکستان رعایت می‌شود.

نخست وزیر برکنار شده پاکستان در زمان قرائت اتهام توسط قاضی راولپندی، اتهامش را نپذیرفت. همسر وی در زمان اعلام جرم در دادگاه حضور نداشت.

وکیل عمران خان همچنین گفت: همه می‌دانند که موکلم متهم است و پرونده‌های گوناگونی علیه وی وجود دارد تا او را از شرکت در انتخابات پیش روی پارلمانی دور کنند. البته مردم پاکستان از او دست بر نمی‌دارند.

عمران خان که در پی رای عدم اعتماد در پارلمان پاکستان در آوریل ۲۰۲۲ برکنار شد اکنون بابت پرونده اختلاس در زندان به سر می‌برد. وی همچنین با بیش از ۱۵۰ پرونده از جمله تحریک مردم به خشونت پس از دستگیری‌اش در مه ۲۰۲۳ روبروست.

در جریان ناآرامی‌های سراسری مه گذشته میلادی، حامیان نخست وزیر برکنار شده پاکستان از حزب تحریک انصاف پاکستان به مقر ارتش در پادگان شهر راولپندی حمله کرده، پایگاه نظامی در "میانولی" را در ایالت پنجاب مورد یورش قرار داده و یک ساختمان متعلق به رادیو دولتی پاکستان را در شمال غرب به آتش کشیدند.

این خشونت تنها زمانی پایان یافت که عمران خان توسط دیوان عالی پاکستان آزاد شد.

روز سه شنبه همچنین پلیس پاکستان "شیخ راشد احمد"، متحد عمران خان را به اتهام تحریک مردم برای خشونت در مه گذشته میلادی در راولپندی دستگیر کرد. این فرد در دوران نخست وزیری عمران خان تا زمان برکناری وی وزیر کشور پاکستان بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->