هیئت وزارت دادگستری برای بررسی روند انتقال زندانیان افغان به کابل رفت افغانستان سال گذشته ۲۱ تن زعفران تولید و ۶۷ تن صادر کرد حضور پرشمار افغانستانی‌ها در بورس ایران نماینده مردم یزد در مجلس: طرح سامان‌دهی اتباع خارجی فقط شامل مهاجران دارای مجوز است وزارت دادگستری: هزار زندانی افغانستانی به کشورشان بازگردانده می‌شوند رشد ۴۰ درصدی ارزش افغانی در برابر ریال ایران طی یک‌ سال گذشته علی‌اف در افتتاحیه اجلاس COP ۲۹: جمهوری آذربایجان حامی فعال چندجانبه‌گرایی است سازمان جهانی بهداشت از ثبت ۲۳ مورد جدید فلج اطفال در افغانستان خبرداد آخرین یهودی افغانستان به اسرائیل رفت بازیکنان اتباع خارجی میهمان فدراسیون فوتبال شدند ویدئو | روایتی از استرداد ۹۰۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی در ۱۰۰ روز از ایران محمدجعفر یاحقی: امروز در افغانستان، شاهد رقابت نابرابر زبان پشتو با زبان دری هستیم یک کارشناس اقتصادی: برای حل مشکل نیروی انسانی، بهتر است مهاجران افغانستانی را بیمه کنیم تیک‌آف زعفران افغانستان در بازارهای جهانی | صادرات بیش از ۶ برابر تولید رشد قیمت پول افغانی در بازار ایران سخنگوی وزارت کشور طالبان: افزایش کشت خشخاش در افغانستان دروغ است یادِ هرات در شبِ سردِ مشهد | از کتاب مرحوم «ناصر فرخاد» رونمایی شد وزارت خارجه طالبان: امید که فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شود مشاور وزیر کشور: آماده هستیم با استفاده از ظرفیت «شاد» دختران افغانستانی را آموزش بدهیم رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد
سرخط خبرها

یک مقام آمریکایی: محدودیت‌های طالبان برای آموزش و کار زنان مانع به رسمیت شناختن طالبان است

  • کد خبر: ۲۰۷۲۱۱
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
یک مقام آمریکایی: محدودیت‌های طالبان برای آموزش و کار زنان مانع به رسمیت شناختن طالبان است
سفیر پیشین آمریکا در افغانستان اظهار داشت ممنوعیت آموزش و کار زنان سبب شده است تا حکومت طالبان توسط جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، «رونالد نیومن» سفیر پیشین آمریکا در کابل به رسانه‌های این کشور گفت ممنوعیت آموزش و کارزنان که موضع ایدئولوژیکی برای رهبر طالبان محسوب می‌شود، باعث شده است تا حکومت طالبان از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشود.

وی افزود: توقع نمی‌رود که در آیندۀ نزدیک موضع واشنگتن در قبال طالبان تغییر کند و موضع دیگر کشور‌ها نیز بر عدم به‌رسمیت شناختن حکومت طالبان تاکید دارد.

نیومن اظهارداشت: فکر نمی‌کنم که در آینده نزدیک نیز طالبان به رسمیت شناخته شوند. موضع منطقه و کشور‌ها هم همین است که به رسمیت شناخته نشوند.

سفیر پیشین آمریکا در کابل همچنین در خصوص فشار جامعه جهانی بر حکومت طالبان گفت: مشخص نیست که این کار تاثیری خواهد داشت یا خیر.

وی گفت اگر حکومت طالبان در عملکرد خود در قبال زنان تغییر ایجاد کند، ممکن است که از سوی جامعه جهانی نیز تغییرات قابل توجهی مشاهده شود و حکومت این گروه نیز به رسمیت شناخته شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->