هفتمین جشن همدلی مهاجران افغانستانی در مشهد برگزار شد + فیلم تیم ملی کریکت افغانستان در یک قدمی فینال جام جهانی احمد مسعود بر نقش مردم در آینده افغانستان تاکید کرد شرکت‌های ایرانی بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستان پیروزی تیم ملی کریکت افغانستان در برابر استرالیا برای نخستین‌بار نصرت حق‌پرست، ورزشکار افغانستانی، دربرابر حریف آمریکایی خود به پیروزی رسید تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان ابراز نگرانی سازمان ملل درباره وضعیت نیاز‌های بشردوستانه در افغانستان نماینده دائم ایران در سازمان ملل: به توانایی طالبان برای مقابله با تهدیدات تروریستی تردید داریم سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند آلمان مذاکرات محرمانه خود را با کشورهای مختلف برای اخراج مهاجران افغانستانی مجرم آغاز کرد تأکید دبیرکل سازمان ملل بر همبستگی با پناهجویان در روز جهانی «پناهنده» استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد رئیس سازمان ملی مهاجرت: اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند روسیه از طالبان خواست در رابطه با تشکیل دولت فراگیر متعهد باشد شورای امنیت سازمان ملل وضعیت افغانستان را بررسی می‌کند سازمان ملل متحد: در نشست دوحه، با طالبان به عنوان یک دولت رسمی رفتار نخواهد شد سخنگوی پیشین کاخ سفید برای پاسخ‌گویی درباره خروج از افغانستان به سنا می‌رود پزشکیان: درباره مهاجران باید کار کاشناسی کنیم + فیلم رهبر طالبان: حاضرم برکنار شوم، اما اختلاف نباشد
سرخط خبرها

یک مقام آمریکایی: محدودیت‌های طالبان برای آموزش و کار زنان مانع به رسمیت شناختن طالبان است

  • کد خبر: ۲۰۷۲۱۱
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
یک مقام آمریکایی: محدودیت‌های طالبان برای آموزش و کار زنان مانع به رسمیت شناختن طالبان است
سفیر پیشین آمریکا در افغانستان اظهار داشت ممنوعیت آموزش و کار زنان سبب شده است تا حکومت طالبان توسط جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، «رونالد نیومن» سفیر پیشین آمریکا در کابل به رسانه‌های این کشور گفت ممنوعیت آموزش و کارزنان که موضع ایدئولوژیکی برای رهبر طالبان محسوب می‌شود، باعث شده است تا حکومت طالبان از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشود.

وی افزود: توقع نمی‌رود که در آیندۀ نزدیک موضع واشنگتن در قبال طالبان تغییر کند و موضع دیگر کشور‌ها نیز بر عدم به‌رسمیت شناختن حکومت طالبان تاکید دارد.

نیومن اظهارداشت: فکر نمی‌کنم که در آینده نزدیک نیز طالبان به رسمیت شناخته شوند. موضع منطقه و کشور‌ها هم همین است که به رسمیت شناخته نشوند.

سفیر پیشین آمریکا در کابل همچنین در خصوص فشار جامعه جهانی بر حکومت طالبان گفت: مشخص نیست که این کار تاثیری خواهد داشت یا خیر.

وی گفت اگر حکومت طالبان در عملکرد خود در قبال زنان تغییر ایجاد کند، ممکن است که از سوی جامعه جهانی نیز تغییرات قابل توجهی مشاهده شود و حکومت این گروه نیز به رسمیت شناخته شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->