جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر شورای عالی امنیت ملی: طالبان برای ما چالش امنیتی ایجاد نکرده است

  • کد خبر: ۲۰۷۰۲۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۲
دبیر شورای عالی امنیت ملی: طالبان برای ما چالش امنیتی ایجاد نکرده است
دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران گفت: طالبان برای ما چالش امنیتی ایجاد نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «علی اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در نشستی با دانشگاهیان اظهارداشت حکومت طالبان برای ایران چالش امنیتی ایجاد نکرده است.

وی افزود: تفاوت‌های مذهبی مانع همکاری و روابط نزدیک ایران با گروه‌هایی از جمله طالبان و حماس نشده است.

احمدیان در ادامه تصریح کرد: انقلاب اسلامی با رویکرد همدلانه و قدرت تبیین توانست با گروه حماس که یک گروه اهل تسنن است به یک نقطه مشترک برسد، این رویکرد در خصوص نحوه تعامل با طالبان نیز برقرار است و به گواه بسیاری از کارشناسان و فعالان حکومت طالبان در تنها جایی که چالش امنیتی ایجاد نکرده، ایران است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->