«خانه ارواح»؛ فیلمی جسور با پایان ناامیدکننده نامگذاری دو سالن سازمان سینمایی به نام دو مدیر فقید پشت صحنه‌ای زمستانی از «سووشون + عکس حسن پورشیرازی جلوی دوربین کیمیایی رفت تجربه‌ای از یک تابستان موسیقایی | «دلکوک» در خانه هنرمندان اجرا خواهد شد درخواست بازیگران فیلم «ناتور دشت» برای حمایت از سمت مردم «آپاترید» در جشنواره کازان افتخار آفرینی کرد «تنها در تهران»؛ گامی بزرگ به سوی اسکار همراهی مردم با سینما در روز ملی هنر هفتم جومونگ و سه قلوهایش در واقعیت! + عکس سریال «یزدان» به آنتن شبکه تماشا رسید + زمان پخش ویژه‌برنامه «از مامان بگو» با حضور استاد موسوی واعظ روی آنتن می‌رود + زمان پخش مسابقه ۱۰۰ با اجرای هادی حجازی‌فر از امشب (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) پخش می‌شود فصل دوم «سوجان» در دست ساخت است | فیلم «سلام علکیم» به اکران آنلاین رسید بهمن رجبی هنرمند تنبک نواز درگذشت + علت فوت زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد
سرخط خبرها

سریال «ضد حمله» دوبله شد

  • کد خبر: ۲۰۷۲۸۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲
سریال «ضد حمله» دوبله شد
سریال «ضد حمله» با گویندگی ۴۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل دوبله شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال «ضد حمله» ساخت کشور مصر در سال ۲۰۲۱ قرار است از شبکه تهران پخش شود. مدیر دوبله این سریال شیلا آژیر است.

رضا آفتابی، ارغوان افراسیاب، رضا الماسی، دانیال الیاسی، محمد بهاریان، علی بیگ محمدی، محمد تنهایی، علی جلیلی باله، ارسلان جولایی، محمدرضا حسینیان، شراره حضرتی، امیر حکیمی، شهریار ربانی، سیما رستگاران، علی اصغر نیک رضایی، آرزو روشناس، نفیسه زاجکانیها، منوچهر زنده دل، حسین سرآبادانی، لادن سلطان پناه، ابوالفضل شاه بهرامی، مریم شاهرودی، فاطمه شعشعانی، پریا شفیعیان، محمد صادقیان، مهسا عرفانی، بهروز علی محمدی، میلاد فتوحی، پویا فهیمی، امیربهرام کاویانپور، امیرصالح کسروی، نسرین کوچک خانی، ابوالقاسم محمدطاهر، مریم معینیان، اسفندیار مهرتاش، علیرضا ناصحی، صنم نکواقبال، نیما نکویی فرد، حسین نورعلی و شیلا آژیر صداپیشه‌های این اثر بوده‌اند.

این سریال روایتگر یک پرونده واقعی در سال ۲۰۰۷ است و در مورد درگیری میان عوامل سازمان اطلاعات مصر و موساد است. یک سریال مهیج جاسوسی که بر مبنای یک پرونده واقعی ساخته شده و مقابله سازمان‌های اطلاعاتی کشور‌های عربی با کارشنکی۲‌ها و خراب کاری‌های موساد را به نمایش می‌گذارد. اثر ساخت و سازی قابل قبول دارد و در طول قسمت‌های مختلف ریتم خود را حفظ می‌کند و از فراز و فرود‌های داستانی و تعلیق هم به موقع استفاده می‌کند و همین ویژگی‌ها آن را برای مخاطب جذاب می‌کند.

واحد جستجوی اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته و پس از طی مراحل تایید و تخصیص (مشخص شدن شبکه پخش کننده)، نسخه اصلی را تهیه و تأمین کرده و اکنون پس از طی شدن روند‌های ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله، قرار است پس از آماده سازی از شبکه تهران، برای مخاطبان پخش شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->