پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم سردار سلامی: این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد| از رژیم صهیونیستی انتقام می‌گیریم گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با حضور پزشکیان در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر دفاع با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد (۲ آذر ۱۴۰۳) رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام تصویب شد حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش عراقچی به حادثه تروریستی پاکستان روسیه: قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام از حمایت چشمگیری برخوردار نیست بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام مسعود پزشکیان در پایان سفر به سیستان و بلوچستان چه گفت؟ پزشکیان در پایان سفر سیستان و بلوچستان: راه‌های گذشته به نتایج جدید منتهی نمی‌شود ویدئو| روایت خبرنگار المیادین از دیدار با عراقچی ویدئو| لحظه عجیب اصابت موشک‌های قاره‌پیمای روسی به کارخانه تسلیحاتی اوکراین عراقچی: تصویب قطعنامه علیه ایران با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد خط و نشان ناتو برای روسیه | نخستین رزمایش ناتو در فنلاند آیت‌الله علم‌الهدی: «دِل» منشأ و مبدأ تمام رفتار‌های انسان است | توصیه امام علی (ع) به «زنده بودن دل» وزرای دفاع ایران و ونزوئلا دیدار کردند آیت‌الله علم‌الهدی: نماز، راهبرد پیشگیری از فساد در حرکت‌های انتظامی کشور است | فراجا نسخه کربلا در مجاهدت و ایثارگری است انتصاب وزیر سابق اطلاعات به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب (یکم آذر ۱۴۰۳) رئیس نمایندگی امور خارجه در شمال و شمال‌شرق کشور: مشهد همیشه در حوزه دیپلماسی شهری پیشگام بوده است اقتدار نظامی و دفاعی ایران در خدمت ملت و ترویج صلح است
سرخط خبرها

یک پایگاه اینترنتی پرواز‌های جاسوسی انگلیس بر فراز غزه را افشا کرد

  • کد خبر: ۲۰۷۴۴۸
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
یک پایگاه اینترنتی پرواز‌های جاسوسی انگلیس بر فراز غزه را افشا کرد
یک پایگاه اینترنتی افشاگر انگلیسی گزارش کرد ارتش انگلیس ده‌ها پرواز جاسوسی را با هدف حمایت از رژیم صهیونیستی بر فراز نوار غزه اجرا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه اینترنتی افشاگر «دی‌کلسیفاید یو. کی» (Declassified UK) با تحلیل داده‌های مربوط به رهگیری پرواز‌ها فاش ساخت ارتش بریتانیا از ماه دسامبر تاکنون ۵۰ ماموریت پرواز جاسوسی را بر فراز نوار غزه در حمایت از رژیم صهیونیستی به اجرا گذاشته است.

به نوشته این پایگاه، این پرواز‌های جاسوسی انگلیس از مبدا پایگاه این کشور در قبرس موسوم به پایگاه آکروتیری و با میانگین حدودا روزی یک پرواز از ابتدای ماه دسامبر به اجرا درآمده است.

این پایگاه اینترنتی گزارش داد که هنگامی که از دولت لندن برای دریافت داده‌های مربوط به تعداد این پرواز‌های جاسوسی درخواست کرده، درخواستش رد شده، اما آمارش را با تحلیل داده‌های مربوط به رهگیری پرواز‌ها به دست آورده است.

هواپیمایی که ارتش انگلیس برای اجرای این ماموریت‌های جاسوسی استفاده کرده از مدل Shadow R ۱ است که به عنوان یک هواپیمای اطلاعاتی، تجسسی و شناسایی شناخته می‌شود. این هواپیما‌ها تحت فرماندهی اسکادران شماره ۱۴ ارتش انگلیس قرار دارد که مقر آن در پایگاه وادینگتون در لینکلن‌شر در شرق انگلیس است.

ارتش انگلیس اخیرا قراردادی به ارزش ۱۱۰ میلیون پوند را با شرکت آمریکایی ریتون، سازنده این هواپیما با هدف به‌روزرسانی این هواپیما و افزایش تعداد آن‌ها از شش به هشت فروند در ارتش انگلیس امضا کرد.

بر اساس این گزارش، پرواز‌های جاسوسی انگلیس با این هواپیما بر فراز نوار غزه از سوم دسامبر با استفاده از دو فروند شروع شد. تحلیل داده‌ها نشان داده که از آن زمان تاکنون این پرواز‌های جاسوسی تقریبا به صورت روزانه ادامه یافته‌اند و در تقریبا نصف روز‌های این بازه زمانی دو پرواز در هر روز صورت گرفته است. همچنین ارتش انگلیس در روز سوم ژانویه یک هواپیمای R ۱ را به سه پرواز جاسوسی بر فراز نوار غزه اعزام کرده است.

برآورد شده که هر پرواز جاسوسی حدودا شش ساعت طول کشیده باشد.

وزارت دفاع انگلیس روز دوم دسامبر اعلام کرد پرواز‌های جاسوسی خود را بر فراز نوار غزه با هدف آنچه که «پشتیبانی از فعالیت‌های جاری برای نجات گروگان‌ها (اسرای صهیونیست)» خواند، شروع می‌کند.

این وزارتخانه با آوردن این توجیه که «امنیت اتباع انگلیسی برای ما بیشترین اهمیت را دارد» نوشت: «این هواپیما‌های جاسوسی غیر مسلح بوده و هیچ نقش رزمی نخواهند داشت و تنها موظف به تعیین مکان اسیران هستند.» همچنین این وزارتخانه ادعا کرد تنها اطلاعات مربوط به نجات اسیران به مقام‌های مسئول منتقل خواهند شد.

به نوشته پایگاه اینترنتی «دی‌کلسیفاید یو. کی»، تعداد بالای این پرواز‌ها و این حقیقت که حدود دو ماه بعد از به اسارت گرفته شدن صهیونیست‌ها از سوی نیرو‌های مقاومت به اجرا گذاشته شدند این ظن را به وجود می‌آورد که این ماموریت این پرواز‌های جاسوسی صرفا محدود به تعیین مکان اسرا نمی‌شوند.

«دیوید کامرون»، وزیر امور خارجه انگلیس هفته گذشته گفت حماس دو اسیر انگلیسی را در اختیار دارد.

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی نیز امکانات گسترده خودش را برای جاسوسی از غزه داشته و مشخص نیست که پرواز‌های جاسوسی هواپیما‌های R ۱ ارتش بریتانیا چه اطلاعات دیگری را می‌توانند به نیرو‌های این رژیم برای ماموریت ادعایی «نجات گروگان‌ها» اضافه کنند.

دولت انگلیس سابق بر آن نیز ادعا کرده بود که با هواپیما‌های جاسوسی خود حمایت‌های گسترده‌ای را از رژیم صهیونیستی به عمل می‌آورد.

«جیمز هیپی»، وزیر دفاع انگلیس روز هفتم نوامبر به پارلمان این کشور با انتقاد از نیرو‌های حماس گفت هواپیما‌های انگلیسی از رژیم صهیونیستی در حوزه جاسوسی حمایت به عمل آورده و به جلوگیری از انتقال تسلیحات به این گروه‌ها و تامین «امنیت کلی منطقه» کمک کرده‌اند. هیپی همچنین در آن زمان ادعا کرد هواپیما‌های جاسوسی انگلیس قرار است «اشراف ما بر وضعیت در منطقه را بهبود بخشیده و به شرکای ما اطمینان ببخشند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->