تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است
سرخط خبرها

حمایت ایرلند از شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۰۷۵۶۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۹
حمایت ایرلند از شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی
معاون نخست وزیر ایرلند خواستار پاسخگو ساختن رژیم صهیونیستی از بابت جنایاتش علیه نوار غزه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مایکل مارتین»، معاون نخست وزیر ایرلند در مصاحبه‌ای گفت بمباران نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و خواستار پاسخگو ساختن این رژیم از بابت اقداماتش است.

به نوشته خبرگزاری «پرس اسوسیشن»، مارتین در مصاحبه‌ای با شبکه رادیویی «آر.تی.ای» گفت: «اسرائیل باید نسبت به آنچه که انجام می‌دهد پاسخگو دانسته شود. من بمباران ادامه دار نوار غزه را محکوم می کنم. این بمباران شوکه‌کننده و وحشتناک است و اصلا موجه نیست.»

مارتین که همزمان به عنوان وزیر امور خارجه و وزیر دفاع ایرلند نیز خدمت می‌کند حمایتش را از پرونده شکایتی که دولت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی به اتهام نسل‌کشی نزد دیوان دادگستری بین‌المللی مطرح ساخته اعلام کرده و گفت که ایرلند نیز با پیشرفت این پرونده قصد پیوستن به آن را دارد.

مارتین با دفاع از موضع دولت متبوعش نسبت به این پرونده اظهار کرد: «دیوان دادگستری بین‌المللی مشغول تحقیق در مورد این پرونده مرتبط با جنایات جنگی از جمله نسل کشی است و پرونده هم اکنون در مرحله تحقیقات به سر می‌برد. آفریقای جنوبی یک پرونده مقدماتی در این دیوان در دست پیشبرد داشته و اسرائیل به آن پاسخ داده در حالی که عملا هیچ کس هنوز به این پرونده نپیوسته و در مرحله فعلی کسی نمی‌تواند به آن بپیوندد.»

او اضافه کرد، ایرلند اسنادی حقوقی را درباره اشغال بخش هایی از کرانه باختری نزد دیوان دادگستری بین‌المللی مطرح ساخته و سه میلیون یورو بودجه مضاعف را به این دیوان برای تقویت تحقیقاتش درباره جنایات جنگی اختصاص داده است.

مارتین همچنین بیان داشت ایرلند پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی را به مجرد این که این پرونده مراحل مقدماتی را طی کند در نظر دارد.

این مقام ارشد دولت ایرلند بیان کرد: «آنچه که آفریقای جنوبی پیگیری می‌کند دقیقا همان چیزی است که ما پیگیری کرده‌ایم یعنی توقف فوری جنگ و درگیری‌ها و دسترسی بدون اخلال کمک‌های بشردوستانه به غزه. دیوان دادگستری بین‌المللی قرار است در پاسخ به درخواست آفریقای جنوبی یک ارزیابی مقدماتی را اعلام کند.»

او خاطر نشان کرد: «ما پرونده شکایت آفریقای جنوبی را خیلی جدی بررسی می‌کنیم. از آنجا که این رویه‌های متعارف قضایی برای حل و فصل شدن سالها زمان می‌برند در این میان ما باید تمرکز خودمان را بر حصول یک آتش‌بس بگذاریم.»

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه ایرلند همچنین گفت انجام اقداماتی در سطح اتحادیه اروپا با هدف «وارد کردن فشاری شدیدتر به اسرائیل برای متوقف کردن عملیاتش» را در نظر دارد.

آفریقای جنوبی چند هفته پیش با تنظیم دادخواستی نزد این دیوان مستقر در لاهه خواستار رسیدگی به اتهام اسرائیل در خصوص ارتکاب نسل‌کشی در جنگ غزه شد. 

در این شکایت‌نامه که در ۸۴ صفحه تنظیم شده آفریقای جنوبی تصریح کرده که اسرائیل مفاد «کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسل‌کشی» را نقض کرده است. 

 وزیر دادگستری آفریقای جنوبی چند روز پیش در واکنش به استدلال هایی که رژیم صهیونیستی در رد اتهام نسل‌کشی مطرح ساخته گفت که تلاش‌های این رژیم  برای رد شکایت مطرح‌شده توسط آفریقای جنوبی در خصوص نسل‌کشی در غزه «به طرز مفتضحانه‌ای» شکست خورده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->