پیش بینی بورس (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| منتظر صعود بازار باشیم پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| روند خنثی ادامه دارد؟ هشدار به سهامداران عدالت؛ فریب پیامک‌های واریز سود را نخورید بیانیه سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی جزئیات حراج شمش طلا روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرو ۳ میلیارد و ۳۳۵ میلیون تومان آرامش در بازار امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشکل توقف عرضه آرد رفع شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش فوری یکی از محصولات ایران‌خودرو از روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک ثبت‌نام ابلاغ مصوبه واردات خودرو‌های نو و کارکرده به گمرکات + سند رئیس‌کل بانک مرکزی: آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین ۱۴۰۴ افت فشار فروش در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ریزش بورس ۹۹ در ۱۴۰۴ تکرار می‌شود؟ طلا در مشهد گرمی چند؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ۸۶ هزار و ۲۵۰ تومان بهره‌برداری از یک نیروگاه خورشیدی در گناباد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آشنایی با قدیمی‌ترین دستور‌پخت‌های جهان محدودیت‌های فروش برای خودرو‌های وارداتی برداشته شد گذر قیمت طلا از کف | سکه برای بازگشت به مدار صعود خیز برداشته است؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کارمندان می‌توانند از مرخصی استعلاجی ساعتی استفاده کنند قیمت مرغ منجمد تعیین شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وزارت نیرو تعرفه‌های جدید آب در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد (اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهو و کلم کیلویی چند است؟ افزایش مزد کارگران در ۷ سال اخیر، کمتر از تورم بوده است فروش فوری سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + شرایط
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد به بانک‌ها اولتیماتوم داد

  • کد خبر: ۲۰۷۴۶۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
وزیر اقتصاد به بانک‌ها اولتیماتوم داد
وزیر اقتصاد از بانک‌ها خواسته مسیر پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ برای تامین مالی پروژه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را باز کنند و هیچ گونه تاخیر و تعللی در این زمینه نداشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز تسهیل محیط کسب‌وکار و تولید یکی از مواردی است که از سوی دولت پیگیری می‌شود. در این راستا تبصره ۱۸ مربوط به تسهیلات حوزه اشتغال تعیین شده است تا وزارت اقتصاد و دارایی بتواند در زمینه مجوز‌های کسب‌وکار نقش پررنگی ایفا کند و فعالان و کارآفرینان اقتصادی بتوانند در کوتاه‌ترین زمان با ساده‌ترین روش‌ها بدون اینکه درگیر پیچ و خم‌های اداری خسته‌کننده و آزاردهنده یا فساد بشوند، بتوانند فعالیت اقتصادی خودشان را آغاز کنند.

در این میان، طبق آخرین برآورد‌ها حدود ۹۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در ایران وجود دارد که از این تعداد ۱۲۵ شرکت توانسته‌اند علاوه بر در اختیار گرفتن بازار‌های داخلی، کالا‌ها و خدمات خود را به دیگر کشور‌ها صادر کنند و هر کدام سالانه بیش از یک میلیون دلار صادرات داشته باشند. همچنین برآورد‌ها حاکی از آن است که شرکت‌های دانش‌بنیان سالانه ۸۰ درصد رشد ریالی دارند و از این رو می‌توانند نوک پیکان جنگ اقتصادی باشند.

مجموعه ابزار‌های در اختیار وزارت اقتصاد که می‌تواند به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند شامل تسهیلات بانکی، تامین مالی، بیمه، تعرفه‌های گمرکی و اعتبار مالیاتی است. تسهیلات تبصره ۱۸ نیز ظرفیت خوبی برای تامین مالی پروژه‌ها در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ بنابراین به‌منظور حمایت از سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، ساخت داخل، طرح‌های توسعه‌ای اشتغال‌آفرین، تولید بار اول در حوزه‌های مختلف و توسعه فناوری و نوآوری از سوی بخش‌های خصوصی و تعاونی، آیین‌نامه اجرایی تسهیلات بند (هـ) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ از سوی هیئت وزیران مصوب و ابلاغ شد.

تسریع در اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱

از این رو؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی به‌تازگی در نشست مدیران عامل بانک‌های کشور، بر تسریع در اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ تاکید کرده و از آن‌ها خواسته که مسیر پرداخت این تسهیلات را باز کنند.

خاندوزی با اشاره به نامناسب بودن وضعیت پرداخت این تسهیلات به متقاضیان، تصریح کرده که منابع مربوط به تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه از این جهت آمده است که مسیر‌های تازه‌ای در اقتصاد کشور باز شود؛ لذا اصلا توقع نداریم که بانک‌ها سه - چهار ماه تاخیر در این زمینه داشته باشند.

طبق تاکید وی، بانک‌های عامل باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که عقب‌ماندگی‌های مربوط به پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ تا قبل از دهه فجر امسال جبران شود.

گفتنی است؛ در هیئت دولت نیز ریاست جمهوری شخصا پیگیر این موضوع است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->