ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

دهقانی فیروزآبادی: ۳ هزار ردیف استخدامی برای نخبگان در نظر گرفته شد

  • کد خبر: ۲۰۸۰۴۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
دهقانی فیروزآبادی: ۳ هزار ردیف استخدامی برای نخبگان در نظر گرفته شد
معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور، گفت: مجوز سه هزار ردیف استخدامی برای دستگاه‌های اجرایی کشور اخذ شد و از شنبه در سامانه دانا بنیاد علمی نخبگان اعلام شد و تاکنون ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در این سامانه ثبت نام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، روح‌الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور امروز (چهارشنبه بهمن ماه) در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: مجوز سه هزار ردیف استخدامی برای دستگاه‌های اجرایی کشور اخذ شد و از شنبه در سامانه دانا بنیاد علمی نخبگان اعلام شد و تاکنون ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در این سامانه ثبت نام کردند.

وی اضافه کرد: تا امروز از این آمار ۳ هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط اولیه هستند که بررسی شده و به زودی برای جایابی در دستگاه‌ها اعلام می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه از توافقات انجام شده با سازمان امور اداری و استخدامی خبر داد و تصریح کرد: جوانان استخدام شده که علاقه‌مند به تأثیرگذاری باشند، فوق‌العاده‌ای تحت عنوان "اثربخشی" در حقوق آن‌ها در نظر گرفته می‌شود که با توجه به اثربخشی در سازمان، به آن‌ها پرداخت خواهد شد تا جوانانی که جذب کار می‌شوند با انگیزه بیشتری به فعالیت بپردازند.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه گفت: هوش مصنوعی خیلی شدیدتر از موج اقتصاد رقومی (دیجیتال) شغل‌ها را تحت تأثیر قرار خواهد داد و هیچ بعید نیست که حتی تا ۴۰ یا ۵۰ درصد از شغل‌ها را از بین ببرد. کمااینکه اقتصاد دیجیتال هم بسیاری از شغل‌ها را از بین برد و شغل‌های جدید ایجاد کرد.

وی ادامه داد: هوش مصنوعی هم قطع به یقین چنین تأثیری خواهد داشت با این تفاوت که هم قدرت بیشتری دارد و هم در زمان کوتاه‌تری این کار را خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: جامعه هدف اقتصاد رقومی، شغل‌های سنتی بودند؛ اما جامعه هدف هوش مصنوعی شغل‌های حرفه‌ای‌تر خواهند بود. یعنی متخصصان بیشتر تحت تأثیر این فناوری قرار خواهند گرفت.

وی گفت: از طرفی فرصت‌های استثنایی که هوش مصنوعی به کشور خواهد داد، بسیار می‌تواند در افزایش بهره‌وری و جبران عقب‌ماندگی‌ها کمک کند.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به بازدید سفیر عربستان از خانه علم و فناوری تصریح کرد: کشور‌های همسایه و کشور‌های عرب، در سال‌های اخیر علاقه‌مندی خوبی به حوزه علم و فناوری نشان داده‌اند.

وی یادآورشد: معتقدیم نباید در پاسخ به علاقه‌مندی‌های آن‌ها غیرفعالانه عمل کنیم بلکه باید سعی در گسترش ارتباطات خود داشته باشیم و همکاری‌های فناورانه تعریف کنیم، اینگونه طرفین می‌توانند منفعت ببرند و کار‌های بزرگتری انجام دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->