ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی ویدئو | همه چیز درباره اهمیت مسیر ریلی خواف-هرات تیم فوتبال ساحلی افغانستان به مصاف ژاپن می‌رود وزارت خارجه طالبان از توافق مرزی تاجیکستان و قرقیزستان استقبال کرد ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است طالبان از ثبت ۱۸ میلیون سیمکارت برای شهروندان افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

۴۰ درصد خانواده‌ها در افغانستان به برق دسترسی ندارند

  • کد خبر: ۲۰۸۶۵۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
۴۰ درصد خانواده‌ها در افغانستان به برق دسترسی ندارند
برنامه توسعه سازمان ملل متحد با اعلام اینکه افغانستان با بحران بزرگ انرژی برق مواجه است، افزود تنها ۴۰ درصد جمعیت این کشور به برق دسترسی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه توسعه سازمان ملل متحد در گزارشی با اعلام اینکه تنها ۴۰ درصد از جمعیت افغانستان به برق دسترسی دارند، تأکید کرد کمبود برق تأثیرات منفی بر ارائه خدمات ضروری مانند خدمات بهداشتی، آموزشی، کمک‌های بشردوستانه، توسعه و بهبود اقتصادی دارد.

در این گزارش آمده است افغانستان به‌شدت به برق وارداتی از کشور‌های همسایه مانند آسیای میانه و ایران وابسته است که بیش از ۷۵ درصد برق آن را تأمین می‌کنند.

گزارش سازمان ملل می‌افزاید برق وارداتی تنها ۴۰ درصد از تقاضای مصرفی در افغانستان را پوشش می‌دهد؛ از طرفی عرضه برق در زمان افزایش تقاضا، از جمله زمستان کاهش می‌یابد.

بر اساس این گزارش، باوجود تلاش‌های مداوم، این وضعیت حل‌نشده باقی مانده است و بیماران و دانش‌آموزان به انرژی محدود دسترسی دارند.

در گزارش برنامه توسعه سازمان ملل آمده است بیمارستان‌های ولایتی متصل به شبکه برق روزانه پنج تا شش ساعت و حتی برخی از روز‌ها ۱۲ ساعت برق ندارند.

این گزارش می‌افزاید برای مقابله با چالش انرژی در افغانستان، اجرای پروژه تولید برق خورشیدی آغاز شده و تولید برق خورشیدی در تأسیسات بهداشتی و آموزشی بخشی از این پروژه است.

برنامه توسعه سازمان ملل اشاره کرد تاکنون در ۳۰ مرکز بهداشتی و ۱۵ مدرسه در ولایت‌های کابل و کاپیسا در سال ۲۰۲۳ سیستم‌های برق خورشیدی نصب کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->