فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

کتاب «روان‌شناسی شطرنج» را بخوانید

  • کد خبر: ۲۰۸۸۲۶
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
کتاب «روان‌شناسی شطرنج» را بخوانید
کتاب «روان‌شناسی شطرنج» با ترجمه محمدرضا سلطاندوست منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این کتاب در ۱۹۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۱۴۰ هزار تومان در نشر ققنوس منتشر شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: آیا برای موفقیت در شطرنج باید نبوغ داشت؟ رسیدن به مقام استادبزرگی چه چیز‌هایی می‌طلبد؟ آیا برنامه‌های کامپیوتری می‌تواند بر شهود آدمی غلبه کند؟

«روان‌شناسی شطرنج» مروری روشنگر بر نقش هوش، تخصص و شهود انسانی در اجرای این بازی پیچیده و کهن است. این کتاب انگاره «کار نیکوکردن از پر کردن است» را می‌کاود، در کنارش شرح می‌دهد که چرا شطرنج همسنگ هوش حداکثری و نیز جنون شده است.

در زمانه‌ای که پژوهشگران هوش مصنوعی به شکل فزایند‌های مشغول بررسی شطرنج در راستای توسعه یادگیری ماشینی‌اند، «روان‌شناسی شطرنج» به ما نشان می‌دهد که شطرنج تا همین حالا چه اندازه درباره ذهن آدمی به ما آموخته است.

فرنان گوبه استاد رشته تصمیم‌گیری و تخصص در دانشگاه لیورپول انگلستان، همچنین استاد بین‌المللی شطرنج است. او بار‌ها برای تیم ملی شطرنج سوییس بازی کرده است.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->