جدیدترین اثر حسن روح‌الامین، در ایام فاطمیه اول به چه چیزی اشاره دارد؟ علت ساخته نشدن «اخراجی‌ها ۴» چیست؟ معرفی برگزیدگان هفته کتاب در آیین ملی بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» منیژه حکمت با «ترس و لرز» در راه هند رونمایی از مجموعه چهارجلدی «رخداد‌های موشکی» (۲۴ آبان ۱۴۰۳) چطور می‌توانیم شهری کتاب دوست داشته باشیم؟ هنر مقاومت تمام شدنی نیست | گفتگو‌ی شهرآرا با هنرمندان حاضر در رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه | اعضای تحریریه «شهرآرا» از کتاب‌هایی می‌گویند که از خواندنشان لذت برده‌اند آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳) «مرگ فروشنده»، روی صحنه مشهد | ماجرای تلخ تبلیغ رؤیای آمریکایی آخر حکایت کتاب صوت | دانلود آهنگ جدید حسین حقیقی با نام «من با تو می‌مونم» + متن آهنگ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ شرکت‌کنندگان سری جدید جوکر بانوان مشخص شدند + تیزر و زمان پخش انتقاد سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی‌های سخت‌گیرانه کتاب تصویر جدید از پشت صحنه فیلم «بُت» حمید نعمت‌الله + عکس نگاهی به یکی از مطبوعات قاجاری مشهد | اخبار آستانه در نشریه «شرق ایران»
سرخط خبرها

دکتر اسماعیل یزدی، عضو فرهنگستان علوم پزشکی، بر اثر کرونا درگذشت

  • کد خبر: ۲۰۹۸۹
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶
دکتر اسماعیل یزدی، عضو فرهنگستان علوم پزشکی، بر اثر کرونا درگذشت
دکتر اسماعیل یزدی، از برجسته‌ترین جراحان فک در خاورمیانه و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی بر اثر بیماری کرونا درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، وی که پیش‌کسوت جراحی دهان، فک و صورت بود در گروه واژه‌گزینی پزشکی نیز عضویت داشته و عضو شورای واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی بود.

 

او برادر دکتر ابراهیم یزدی وزیر امور خارجه دولت موقت بود.

 

اسماعیل یزدی از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۰ رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران بوده و پس از آن فعالیت در بخش‌های مختلفی را عهده دار بوده است که از میان آنها می‌توان به عضو مادام العمر جامعه بین المللی جراحان دهان و فک و صورت از سال ۱۹۶۵ تاکنون، عضو پیوسته جامعه بین المللی آسیب شناسان فک و دهان از سال ۱۳۸۴ اشاره کرد.

 

دکتر اسماعیل یزدی در سال ۱۳۱۰ در قزوین متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در تهران و دبیرستان را در دارالفنون به اتمام رساند سپس به دانشگاه تهران راه یافت و در سال ۱۳۳۲ با کسب رتبه اول از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد و به واسطه احراز رتبه اول، نشان درجه اول فرهنگ بورس تحصیلی ایالات متحده آمریکا را دریافت کرد.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->