آمازون می‌خواهد به جای استخدام ۶۰۰ هزار کارگر آمریکایی ربات‌ها را به کار بگیرد فروش آیفون ۱۷ رکورد ارزش سهام اپل را شکست طرح جدید مجلس برای مقاوم‌سازی نظام ارزی: خرید رمزارز فقط با کارت ارزی ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی معرفی سورا ۲، نسل جدید هوش مصنوعی + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات چطور با روش‌های جدید گوگل حساب جیمیل را بازیابی کنیم؟ همه چیز درباره نظریه «اینترنت مرده» | آیا واقعاً وب در حال مرگ است؟ گلایه برخی از شهروندان مشهدی درباره اضافه‌شدن خدمات سرویس بین‌الملل | ماجرای فعال‌شدن رومینگ چه بود؟ بررسی پراپ فرم رابین سود (RobinSood) – آیا رابین سود معتبر است؟ راکستار سیستم حمل سلاح GTA 6 را با الهام از یک بازی دیگرش متحول می‌کند وزیر ارتباطات: استفاده ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن یعنی باید در سیاست فیلترینگ بازنگری کنیم واتس‌اپ دسترسی چت‌بات‌های عمومی به پلتفرمش را ممنوع می‌کند رونمایی از نسل سوم ربات‌های هوشمند پست | جهشی در هوشمندسازی زیرساخت‌های لجستیکی ایران تأثیر منفی چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی بر بازدیدهای ویکی‌پدیا کشف شگفت‌انگیز آب سنگین در نزدیکی یک ستاره جوان موشک تاماهاک چیست؟ + تاریخچه، انواع و ویژگی‌های موشک کروز Tomahawk پروژه ملی استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق آغاز شد اپل بند جدید Dual Knit را برای راحتی بیشتر کاربران ویژن پرو رونمایی کرد
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک

  • کد خبر: ۲۱۰۳۶۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک
کلاهبرداران با استفاده از دیپ‌فیک، مدیر مالی یک شرکت بین‌المللی در هنگ‌کنگ را فریب دادند و توانستند ۲۵.۶ میلیون دلار سرقت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  این کلاهبرداران در یک کنفرانس ویدیویی با هویتی جعلی حضور داشتند و تنها مدیر مالی این شرکت شخص واقعی در این جلسه بود. درحال‌حاضر ۶ مظنون به این سرقت دستگیر شده‌اند.

براساس گزارش SCMP، وقتی کلاهبرداران با مدیر مالی شرکت هنگ‌کنگی تماس گرفتند در ابتدا او مشکوک شد، زیرا در ایمیل از او می‌خواستند تراکنش‌های مخفی انجام دهد. او با مدیر ارشد مالی خود یک تماس ویدیویی برقرار کرد تا این امر را به او اطلاع دهد. طی تماس تصویری، این مدیر با افرادی که او می‌شناخت جلسه گذاشت. اما در واقعیت تمامی افراد حاضر در جلسه با دیپ‌فیک هویت فرد واقعی را جعل کرده بودند.

کلاهبرداران از این کارمند خواستند تا خود را معرفی کند و سپس به سرعت به او دستور دادند که ۲۵.۶ میلیون دلار را با ۱۵ حواله مختلف به پنج حساب بانکی واریز کند. کلاهبرداران پس از این دستور، تماس را قطع و از طریق پیام‌رسان‌ها با او ارتباط برقرار کردند. قربانی نیز درنهایت این وجه را انتقال داد. تنها یک هفته بعد بود که این فرد واقعیت را کشف کرد.

پلیس هنگ کنگ تاکنون شش نفر را در ارتباط با این کلاهبرداری دستگیر کرده است. این افراد هشت کارت شناسایی را به سرقت برده‌اند و در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۴ حساب بانکی و ۹۰ درخواست وام را ثبت کرده‌اند. آن‌ها همچنین حداقل در ۲۰ مورد از دیپ‌فیک برای فریب نرم‌افزار تشخیص چهره استفاده کرده بودند.

استفاده گسترده از دیپ‌فیک یکی از نگرانی‌های عمده در فناوری هوش مصنوعی است. اخیراً «تیلور سویفت»، خواننده مشهور و «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، از جمله افرادی بودند که هویت آن‌ها با دیپ‌فیک جعل شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->