چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک

  • کد خبر: ۲۱۰۳۶۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک
کلاهبرداران با استفاده از دیپ‌فیک، مدیر مالی یک شرکت بین‌المللی در هنگ‌کنگ را فریب دادند و توانستند ۲۵.۶ میلیون دلار سرقت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  این کلاهبرداران در یک کنفرانس ویدیویی با هویتی جعلی حضور داشتند و تنها مدیر مالی این شرکت شخص واقعی در این جلسه بود. درحال‌حاضر ۶ مظنون به این سرقت دستگیر شده‌اند.

براساس گزارش SCMP، وقتی کلاهبرداران با مدیر مالی شرکت هنگ‌کنگی تماس گرفتند در ابتدا او مشکوک شد، زیرا در ایمیل از او می‌خواستند تراکنش‌های مخفی انجام دهد. او با مدیر ارشد مالی خود یک تماس ویدیویی برقرار کرد تا این امر را به او اطلاع دهد. طی تماس تصویری، این مدیر با افرادی که او می‌شناخت جلسه گذاشت. اما در واقعیت تمامی افراد حاضر در جلسه با دیپ‌فیک هویت فرد واقعی را جعل کرده بودند.

کلاهبرداران از این کارمند خواستند تا خود را معرفی کند و سپس به سرعت به او دستور دادند که ۲۵.۶ میلیون دلار را با ۱۵ حواله مختلف به پنج حساب بانکی واریز کند. کلاهبرداران پس از این دستور، تماس را قطع و از طریق پیام‌رسان‌ها با او ارتباط برقرار کردند. قربانی نیز درنهایت این وجه را انتقال داد. تنها یک هفته بعد بود که این فرد واقعیت را کشف کرد.

پلیس هنگ کنگ تاکنون شش نفر را در ارتباط با این کلاهبرداری دستگیر کرده است. این افراد هشت کارت شناسایی را به سرقت برده‌اند و در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۴ حساب بانکی و ۹۰ درخواست وام را ثبت کرده‌اند. آن‌ها همچنین حداقل در ۲۰ مورد از دیپ‌فیک برای فریب نرم‌افزار تشخیص چهره استفاده کرده بودند.

استفاده گسترده از دیپ‌فیک یکی از نگرانی‌های عمده در فناوری هوش مصنوعی است. اخیراً «تیلور سویفت»، خواننده مشهور و «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، از جمله افرادی بودند که هویت آن‌ها با دیپ‌فیک جعل شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->