آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای پیچیده کلاهبرداری میلیاردی بعد از سرقت مسلحانه کامیون در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۱۰۷۸
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
ماجرای پیچیده کلاهبرداری میلیاردی بعد از سرقت مسلحانه کامیون در مشهد + عکس
سارق مسلح بعد از دزدیدن یک کامیون، به شیوه ای عجیب از مالباخته کلاهبرداری میلیاردی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل جوان ۳۰ ساله‌ای با مشاهده آگهی استخدام راننده پایه یکم در سایت دیوار با مالک کامیون تماس گرفت و با وی قرار ملاقات گذاشت. جوان ۳۰ ساله که خود را «عابد» معرفی کرده بود در عرض چند دقیقه اعتماد مالک کامیون را جلب کرد و برای نشان دادن مهارت رانندگی خود، چند سرویس بار را در حالی به شهر‌های اطراف مشهد برد که شاگرد مالک کامیون نیز او را همراهی می‌کرد. وقتی شاگرد کامیون لب به تمجید از مهارت حرفه‌ای و فنی راننده ۳۰ ساله گشود، قرار بر این شد که قرارداد کاری بین آن‌ها منعقد شود. در همین حال راننده جوان، از مالک کامیون خواست تا اجازه دهد او کامیون را برای بررسی‌های فنی و موتوری به یکی از تعمیرگاه‌های معتبر ببرد و سپس قرارداد را امضا کند. طولی نکشید که «عابد» پشت فرمان نشست تا خودرو را به یکی از مراکز تعمیرگاهی در حاشیه شهر مشهد ببرد، اما با گذشت ۳ روز از این ماجرا، هرچه مالک کامیون با شماره تلفن وی تماس گرفت، کسی پاسخگو نبود!

ماجرای پیچیده کلاهبرداری میلیاردی بعد از سرقت مسلحانه کامیون در مشهد + عکس

مالک میان‌سال کامیون وقتی متوجه شد که طعمه یک سارق حرفه‌ای شده است، تصمیم گرفت برای دستگیری وی به پلیس مراجعه کند، اما هنوز از خانه بیرون نیامده بود که فرد ناشناسی با تلفن همراه وی تماس گرفت و در حالی که خود را دایی «عابد» معرفی می‌کرد از وی خواست اگر کامیون را می‌خواهد باید مبلغ یک میلیارد ریال به حساب بانکی او واریز کند. مال‌باخته که احتمال می‌داد با پرداخت یک میلیارد ریال بتواند کامیونش را به دست آورد، بدون اطلاع پلیس این مبلغ را واریز کرد، اما دیگر گوشی «عابد» خاموش شد و از کامیون هم خبری نبود!

او که دیگر چاره‌ای جز توسل به پلیس نداشت، در حالی شکایتی را در پلیس آگاهی مشهد مطرح کرد که «عابد» سوار بر کامیون به شهر‌های شمالی کشور رفت و از طریق سایت‌های واسطه گر، راننده‌ای را نیز برای خودش به استخدام درآورد و کامیون را با پلاک جعلی در اختیار وی گذاشت تا برایش کار کند! در همین حال او به یکی از برنج فروشی‌های معتبر در شمال مراجعه کرد و ۱۰ تن برنج مرغوب ایرانی را خرید تا به یکی از استان‌های غربی کشور منتقل کند، ولی بعد از بارگیری برنج، دیگر تلفن خود را خاموش کرد و بدین ترتیب فروشنده برنج نیز که طعمه کلاهبرداری‌های پیچیده، دزدکامیون شده بود، با چهره‌ای غمگین راهی مرکز انتظامی شد. از سوی دیگر کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد که با راهنمایی و دستورات خاص سرهنگ احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) رصد‌های اطلاعاتی را برای شناسایی سارق حرفه‌ای آغاز کرده بودند، در حالی به سرنخ‌هایی از سوابق متعدد «عابد» رسیدند که بررسی‌های آنان نشان داد وی با نام جعلی خود را به مالک کامیون و شاگرد وی معرفی کرده است و فردی به نام «عابد» با مشخصات ارائه شده از سوی مال‌باخته وجود خارجی ندارد! در عین حال با شناسایی هویت واقعی وی، مخفیگاه این سارق حرفه‌ای در شهرستان محمودآباد به محاصره پلیس درآمد و آن‌ها در یک عملیات ضربتی سارق ۳۰ ساله را به دام انداختند و در بازرسی از مخفیگاه وی یک قبضه سلاح کلت جنگی، ۲ تیغه خشاب، مقداری مهمات به همراه ۴ دستگاه گوشی تلفن، ۱۰ سیم کارت مختلف کشف کردند.

در ادامه این عملیات، کامیون سرقتی نیز که در اختیار راننده دیگر بود از استان مازندران به مشهد انتقال یافت. بررسی‌های بیشتر بیانگر آن بود که سارق جوان اهل یکی از استان‌های غربی کشور است که سوابق متعدد کلاهبرداری در استان‌های مرکزی و غربی کشور نیز دارد.

تحقیقات بیشتر با تاکید فرمانده انتظامی مشهد برای ریشه یابی و کشف جرایم احتمالی دیگر این سارق و کلاهبردار حرفه‌ای ادامه یافت.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->