گریم ترسناک شهرام قائدی + عکس ماجرای شمایل امام حسین (ع) و حضرت ابالفضل (ع) در سریال «مهمان‌کشی» خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های دردست‌ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر
سرخط خبرها

نرگس آبیار کارگردان یکی از مشهور‌ترین رمان‌های معاصر شد | سریال «بامداد خمار» تولید می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۰۴۱۷
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
نرگس آبیار کارگردان یکی از مشهور‌ترین رمان‌های معاصر شد | سریال «بامداد خمار» تولید می‌شود
نرگس آبیار به‌عنوان کارگردان سریال «بامداد خمار» انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز صفحه رسمی سریال «بامداد خمار» از حضور نرگس آبیار به عنوان کارگردان این سریال خبر داده است. با این حال پیش‌تر از نام این کارگردان به عنوان کارگردان «بامداد خمار» یاد شده بود.

نرگس آبیار که به عنوان کارگردان به این سریال پیوسته است، کارگردانی و فیلم‌نامه‌نویسی آثاری، چون فیلم‌های سینمایی «ابلق»، «شبی که ماه کامل شد»، «نفس» و «شیار ۱۴۳» را در کارنامه خود دارد و همچنین عضو آکادمی اسکار است.

فیلم‌نامه «بامداد خمار» بر اساس اقتباسی از رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج‌سیدجوادی نوشته شده است.

رمان «بامداد خمار» یکی از رمان‌های معاصر ایران است که سال ۱۳۷۴ منتشر شد.

سریال «بامداد خمار» به نویسندگی محمد داوودی، تهیه‌کنندگی حسن مصطفوی آغاز به کار کرده است.

گفتنی است سریال دیگر نرگس آبیار با نام «سووشون» در آستانه انتشار از شبکه نمایش خانگی است. این سریال هم برداشتی از رمان «سووشون» نوشته سیمین دانشور است که به روایت جنایت‌ها و ظلم‌های استعمارگران در اواخر دوران پهلوی می‌پردازد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->