نگاهی به وضعیت کامیون‌های ایرانی حامل سوخت عراقی در مرز دوغارون توضیحات مقام طالبان درباره زمان توزیع شناسنامه الکترونیکی در تهران + مدارک موردنیاز آخرین اخبار از فصل سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم و عکس جای خالی دختران | نتیجه کنکور پسرانه افغانستان اعلام شد ۲۵۰۰ مغازه فروش قطعات خودرو در آتش‌سوزی قندهار از بین رفت کمک‌های بشردوستانه ایران به سیل‌زدگان ننگرهار رسید پلیس ترکیه متهم به بدرفتاری با مهاجران افغانستانی شد در سال ۲۰۲۴ سیل به ۱۴۵ هزار نفر در افغانستان آسیب زده است کمیته بررسی جنگ آمریکا در افغانستان آغاز به کار کرد سازمان بین‌المللی مهاجرت از بازگشت بیش‌از ۸۵۸ هزار مهاجر به افغانستان خبر داد کشف بمب ۴۰۰کیلوگرمی در سرپل افغانستان (۲۸ تیر ۱۴۰۳) ۳ میلیارد دلار مبادلات سالانه ایران و افغانستان از طریق دوغارون سیل در ننگرهار افغانستان ۱۳۰ کشته و ۴۱۰ زخمی برجای گذاشت طالبان برای مهاجران افغانستانی ساکن ایران شناسنامه الکترونیکی توزیع می‌کند کمبود بودجه؛ کمک‌های برنامه جهانی به نیازمندان افغانستان را کاهش داد فرماندار تایباد از آمادگی برای پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین ۱۴۰۳ خبرداد نگاهی به پیشینه عزاداری شیعیان قندهاری در مشهد + فیلم سقوط مرگبار اتوبوس در ولایت «بغلان» افغانستان با ۱۷ کشته وزیر تجارت طالبان: به دنبال حضور فعال در چابهار هستیم
سرخط خبرها

نظامی استرالیایی متهم به جرایم جنگی در افغانستان خواستار تجدیدنظر شد

  • کد خبر: ۲۱۱۶۶۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
نظامی استرالیایی متهم به جرایم جنگی در افغانستان خواستار تجدیدنظر شد
بن رابرتز اسمیت، کهنه سرباز استرالیایی که به ارتکاب جنایت جنگی حین انجام ماموریت در افغانستان متهم شده بود، خواستار تجدیدنظر در حکم دادگاه فدرال آن کشور علیه خود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سی‌بی‌اس نیوز روز سه‌شنبه، ۲۴ بهمن گزارش داده که رابرتز در حال اعتراض به حکم دادگاه فدرال است که پرونده افترای او را رد کرده بود.

او در ماه جون سال گذشته علیه سه روزنامه استرالیایی که گزارش‌هایی مبنی بر جرایم جنگی اسمیت در افغانستان منتشر کردند، شکایت کرده بود، اما دادگاه شکایت وی را رد کرد.

سه رسانه استرالیایی از جمله سیدنی مورنینگ هرالد، ایج و کانبرا تایمز در ۲۰۱۸ گزارش‌هایی منتشر کردند که براساس آن‌ها، رابرتز اسمیت در جریان مأموریتش در افغانستان در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲، شش غیرنظامی را به قتل رسانده است.

با این حال، رابرتز این پرونده را برای رفع اتهام‌ها علیه خود و با عنوان «شکایت علیه افترا» باز کرد.

اما پرونده وی که ۱۵ میلیون دلار نیز هزینه برداشت، سرانجام با شهادت بیش از ۳۰ تن مبنی بر دست داشتن او در قتل‌های غیرقانونی در افغانستان، به سود اسمیت پیش نرفت و او بازنده شد.

گفتنی است که پس از اثبات جنایت جنگی این نیروی ویژه استرالیایی در افغانستان، ارتش این کشور با موجی از انتقادات مواجه شده است.

پس از آن، چارد مارل، وزیر دفاع استرالیا گفت که دولت این کشور گزینه‌های پرداخت غرامت به قربانیان جنایات جنگی در افغانستان را بررسی می‌کند، اما تا کنون این طرح عملی نشده است.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->