فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

آلبوم موسیقی «بیداد خموشان» منتشر شد

  • کد خبر: ۲۱۲۲۹۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
آلبوم موسیقی «بیداد خموشان» منتشر شد
آلبوم تصویری «بیداد خموشان» به آهنگسازی پژمان طاهری منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز «بیداد خموشان» کلاژی موسیقایی و برداشتی آزاد از آلبوم «سوگواران خموش» اثر پژمان طاهری؛ آهنگ‌ساز برجسته ایرانی است که برای دوئت سنتور بازتنظیم شده است. این آلبوم تصویری شامل پنج قطعه است که پیش‌تر در قالب آلبوم صوتی منتشر شده بود و حال با تصاویری بدیع، جان تازه‌ای به خود گرفته است.

حمید فروزان (سنتور لاکوک ۹ خرک)، امیرحسین رئوفی (سنتور می‌کوک ۱۲ خرک)، سیاوش کامکار (پالایش صدا)، نرگس مظاهری (اصلاح رنگ، تدوین و جلوه‌های بصری) و حمیدرضا سوسنی (مدیر هنری) عوامل تولید آلبوم تصویری "بیداد خموشان" هستند.

این دونوازی با تمرکز بر ترکیب‌های گوناگون دوئتِ سنتور، فعالیت خود را با کنسرت‌های دانشجویی متعدّد در دانشکدۀ موسیقی دانشگاه هنر آغاز کرد و در دوران تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد اعضا، این اجرا‌ها در دانشکدۀ هنر‌های زیبای تهران و دانشکدۀ هنر و معماری تهران ادامه پیدا کرد، بارقه‌های شکل‌گیری «دوئو تآی» حاصل هم­نشینی و هم‌اندیشی دوران دانشجویی امیرحسین رئوفی و حمید فروزان در دانشکدۀ موسیقی دانشگاه هنر تهران بود. چندین کنسرت و اجرا در جشنواره‌های داخلی و خارجی از سایر فعالیت‌های دوئو تآی در یک دهه گذشته است.

«بیداد خموشان» در اسفندماه ۱۴۰۰ به دعوت پژمان طاهری در فرهنگستان هنر اجرا و ضبط زنده شده است که پس از گذشت دو سال، حال در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

‌علاقه‌مندان به موسیقی ایرانی می‌توانند این آلبوم تصویری را از طریق پلتفرم‌های معتبر موسیقی تهیه و از شنیدن و دیدن نغمه‌های دلنشین آن لذت ببرند.

گفتنی است که دومین اثر دوئو تآی پس از «بیداد خموشان»، آلبومی به نام «ستر سنتور» است که در سال آینده منتشر خواهد شد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->