نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد
سرخط خبرها

کنسرت «کبیر» حسام آرین، خواننده موسیقی پاپ روی صحنه

  • کد خبر: ۲۱۲۶۷۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
کنسرت «کبیر» حسام آرین، خواننده موسیقی پاپ روی صحنه
حسام آرین خواننده کنسرت عاشقانه‌ها از برنامه‌های جدید خود خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز حسام آرین که به تازگی فعالیت خود را در عرصه اجرا‌های زنده آغاز کرده‌است، ضمن ارایه توضیحاتی درباره جزییات کنسرت پیش روی خود که قرار است به تهیه کنندگی امیرحسین شفیعی در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شود، بیان کرد: پس از چند کنسرت آیینی درباره امام حسین (ع)، قرار است یک کنسرت عاشقانه برگزار کنم. موضوعی که به نظرم هر هنرمندی نباید خود را محدود به یک عرصه هنری کند.

وی افزود: من حدودا از سال ۱۴۰۰ قطعاتی برای تیتراژ سریال «آقای قاضی» و «مستوران» کار کردم، چند کنسرت آیینی با نام «وداع» اجرا کردیم که مورد استقبال هم قرار گرفت و الان هم این پنجمین کنسرت ما است که قرار است در قالبی عاشقانه برگزار شود.

وی درباره علت اجرای کنسرت عاشقانه گفت: قرار نبوده همیشه یک نوع کار کنیم و چنین برنامه‌ای نداشته باشیم، منتها بنده آن چیزی را که تصور می‌کردم اولویت دارد، انجام دادم. یک کنسرت «کبیر» هم درباره ایران آماده کرده بودیم که به تعویق افتاد و حالا برنامه داریم که آن را هم در شهر‌های مختلف و تهران اجرا کنیم.

این خواننده جوان درباره مراحل آماده سازی اجرای کنسرت عاشقانه‌اش بیان کرد: قطعات اجرایی را قبلا منتشر و پخش کردیم، حال برای این کنسرت آن‌ها را جمع آوری و تنظیم مجدد کرده و برای اجرا آماده کردیم. قطعاتی، چون «پنهانی»، «نقاب»، «مستوران» و «ناگفته» به علاوه قطعات جدید که تا به حال اجرا نشده اند، آثاری هستند که در این کنسرت با همکاری سایر هنرمندان اجرا می‌کنم.

آرین در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار کرد: به نظرم هر خواننده‌ای می‌تواند در کنسرتش قطعات جدید اجرا کند و بازخورد آن‌ها را برای ضبط و اجرا از مخاطبان خود بگیرد، من هم چنین تصمیمی دارم. در این کنسرت نوازنده‌های خوب و بزرگی نیز ما را همراهی خواهند کرد.

وی درباره جذب مخاطب و اهمیت آن گفت: کلیدواژه استمرار برای یک هنرمند خیلی اهمیت دارد، یعنی یک هنرمند توجه کند که اگر مسیر هم مشکلاتی داشته باشد، با استمرار جامعه مخاطب خود را پیدا می‌کند و من هم تمام سعی ام این است که در این شرایط کار‌هایی را که از دستم بر می‌آید با تمام نقیصه‌ها، کمبود‌ها و مشکلات انجام دهم. تلاش کنیم، از پا نایستیم و پرقدرت جلو بروم.

این خواننده در پایان درباره برنامه‌های آینده خود در عرصه کنسرت‌ها توضیح داد: پس از این کنسرت، پروژه «کبیر» که اجرایی با موضوعیت و محوریت تاریخ ایران است در شهر‌های مختلف کشور پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد. البته برنامه ریزی‌هایی هم برای برگزاری کنسرت «عاشقانه ها» در شهر‌های مختلف انجام گرفته که بتوانیم این مسیر را ادامه و استمرار بدهیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->