مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آلبوم جدید «امید نعمتی» به بازار موسیقی رسید

  • کد خبر: ۲۰۸۰۲۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
آلبوم جدید «امید نعمتی» به بازار موسیقی رسید
امید نعمتی خواننده در تازه‌ترین فعالیت موسیقایی مستقل خود، آلبوم جدیدی را پیش روی مخاطبان قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسته مجازی آلبوم «اسکله چشمانت» به آهنگسازی محمدامین همایی و خوانندگی امید نعمتی و امین همایی با ترانه‌هایی از اهورا ایمان و امید نعمتی پیش روی علاقه‌مندان موسیقی قرار گرفت.

«چه کردی»، «من خواب دیده ام»، «اسکله چشمانت»، «خدا رحم کند»، «بغض و باران» عنوان قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شده اند. آلبومی که به نوعی در زمره آثار مستقل امید نعمتی فارغ از فعالیت‌های وی در گروه «پالت» به حساب می‌آید.

محمدامین همایی و امید نعمتی شهریور ماه سال ۱۳۹۹ بود که آلبوم «قبل پاییز، بعد پاییز» را در بازار موسیقی منتشر کردند. در این آلبوم امین همایی آهنگساز، امید نعمتی خواننده، احسان افشاری شاعر و امید اصغری میکس و مستر گروه اجرایی را تشکیل می‌دادند. ضمن اینکه «چیزی به من بگو»، «پاییز»، «بهشت غم‌انگیز»، «نایاب»، «برف»، «یادداشت» عنوان قطعاتی هستند که در این آلبوم پیش روی مخاطبان قرار گرفته بود.

محمد امین همایی از جمله آهنگسازانی است که طی سال‌های اخیر به عنوان آهنگساز در برخی آثار موسیقایی ژانر موسیقی ایرانی و تلفیقی به خوانندگی هنرمندانی، چون وحید تاج، محمدرضا نیازی، نوید نوروزی و تعدادی دیگر به فعالیت مشغول بوده است. این در حالی است که از او چندی پیش آلبوم «شهر جادو» در ژانر موسیقی ایرانی منتشر شد.

امید نعمتی نیز از جمله خوانندگان فعال حوزه موسیقی است که پس از خوانندگی در گروه «دنگ شو» به گروه موسیقی «پالت» پیوست و در این سال‌ها به عنوان آوازخوان اصلی این گروه مشغول به فعالیت است. وی علاوه بر همکاری با این گروه تک آهنگ‌ها و کنسرت‌های مستقلی را در همکاری با تعدادی از آهنگسازان و هنرمندان شناخته شده موسیقی ایران گذرانده است.

خوانندگی در آلبوم‌های «آقای بنفش - گروه پالت»، «شهر من بخند - گروه پالت»، «حرمان»، «تمام ناتمام - گروه پالت»، «نصف النهار مبدا - گروه پالت» و تولید تک آهنگ‌های «صدبار»، «هم قطار»، «معدن یاقوت»، «این ماجرا»، «برگ خزان»، «مجنون خیابان ها»، «پریشانی»، «فراموشی» و «سرو خرامان» بخشی دیگری از فعالیت‌های نعمتی را تشکیل می‌دهند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->