نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی را به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۴۴ پهپاد و ریزپرنده رژیم منحوس صهیونیستی در مرزهای کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) موشک‌های روز دوم وعده صادق ۳ چه ویژگی‌هایی داشت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ایجاد آشوب میان شهرک‌نشینان اسرائیل پس از حمله موشکی ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) عکس‌هایی از تخریب موشک‌های ایرانی در شهر‌های اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وکیل بابک زنجانی: مطابق دادنامه اگر وی بتواند بدهی را پرداخت کند، استحقاق بهره‌مندی از بخشش را دارد!

  • کد خبر: ۲۱۲۷۱۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۴
وکیل بابک زنجانی: مطابق دادنامه اگر وی بتواند بدهی را پرداخت کند، استحقاق بهره‌مندی از بخشش را دارد!
وکیل مدافع بابک زنجانی با اشاره به اتفاق جدید در پرونده موکلش و موضوع بازگرداندن اموال او به ایران، گفت:کاری که انجام شد در شرایط حاضر بین المللی کار بزرگ و خطیری بود.

به گزارش شهرآرانیوز رسول کوهپایه زاده درباره شناسایی و انتقال اموال خارج از کشور موکلش به تهران گفت: همانطور که ریاست قوه قضاییه در نشست امروز مسئولان عالی قضایی اعلام کردند با تداییر و مساعدت قوه قضاییه و اقدامات سازنده دستگاه‌های ذی ربط اطلاعاتی و تلاش و همت مجدانه و حسن نیت و همکاری موثر موکلم (بابک زنجانی) اموال مربوطه به تهران منتقل شد و نه تنها کلیه دیون و بدهی موکلم تسویه و پرداخت شد بلکه با توجه به اینکه قبلا اموال او در ایران به شرکت نفت منتقل شده بود، بیش از آنچه در حکم بعنوان رد مال ذکر شده از سوی موکلم پرداخت شده است.

وی افزود: به عنوان وکیل مدافع بابک زنجانی و شهروند ایرانی لازم می‌دانم از رییس قوه قضاییه و رییس کل دادگستری تهران و نیزپاسداران گمنان امام زمان (عج) که به دور از حواشی و مسائل سیاسی صرفا مطابق با قوانین و اصول آیین دادرسی کیفری همزمان زمینه استیفای حقوق بیت المال و بازگشت اموال و نیز با ملحوظ نظر قرار گرفتن حقوق قانونی موکلم زمینه اجرای دادنامه صادره را فراهم آوردند تشکر و قدردانی کنم.

کوهپایه زاده تاکید کرد: کاری که انجام شد در شرایط حاضر بین المللی کار بزرگ و خطیری بود، اما آنچه مربوط به وضعیت حقوقی موکل است این است مطابق دادنامه قطعی صادره از سوی دیوان عالی کشور که در آن ذکر شده چنانچه ایشان بتواند بدهی خود را پرداخت کند، استحقاق بهره مندی از مقررات ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی را داراست. ماده ۱۱۴ قانون مجازات به تاسیس عفو و بخشش اشاره دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه موکلم از سال ۱۳۹۲ تا امروز به مدت ۱۰ سال در بازداشت است امیدواریم وفق قوانین و مقررات این مهم مدنظر قرار گیرد و حقوق شرعی و قانونی موکلم احقاق شود. امروز ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲با توجه به خبری که اعلام شد روز مبارک است هم برای مردم از این حیث که حقوق بیت المال استیفا شد و هم برای بنده بعنوان وکیل که در طول سالیان گذشته ما بار‌ها بر اراده جدی موکلم جهت تادیه دین تاکید داشتیم، اما موانعی خارج ازکنترل ایشان مانع از پرداخت بدهی می‌شد که این موانع با تدبیر وبدور از حواشی سیاسی رفع شد.

براساس این گزارش، اواخر سال ۱۳۹۲ بازداشت سرمایه‌دار جنجالی به نام «بابک زنجانی» از سوی حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی وقت قوه قضاییه و رییس کنونی قوه قضاییه اعلام شد.

طبق کیفرخواست صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، اتهامات بابک زنجانی عبارت بود از افساد فی‌الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور، کلاهبرداری از شرکت ملی نفت، بانک مسکن و تامین اجتماعی، پولشویی، جعل ۲۴ فقره اسناد بانکی و صورت حساب‌های بانکی، جعل حواله‌های ارزی، جعل دستور انتقال بین بانک‌ها.

پس از برگزاری ۲۶ جلسه رسیدگی به پرونده متهمان نفتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در ۱۶ اسفند سال ۹۴ اعلام کرد که حکم بابک زنجانی و دو متهم دیگر این پرونده که در دادگاه بدوی محاکمه شدند، صادر شد. دادگاه بدوی این سه متهم را مفسدفی‌الارض تشخیص داده و به اعدام محکوم کرد و علاوه بر اعدام، متهمان را به رد مال شاکی و شرکت ملی نفت ایران و جزای نقدی یک چهارم پولشویی محکوم کرده است.

از این سه متهم نهایتا حکم اعدام بابک زنجانی در دیوان عالی کشور قطعی شد.

روز گذشته رسول کوهپایه زاده وکیل مدافع بابک زنجانی در نمایشگاه رسانه‌های ایران درباره آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی گفت که اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است و پرونده در مرحله اجرای حکم است. اصل موضوع بحث مالی است تا حقوق بیت المال استیفا و بدهی موکل مسترد شود. موکلم با تمام تلاش در جهت استرداد بدهی اقدام کرده است و به دلیل پاره‌ای از مشکلات و تحریم‌ها گره‌هایی در کار بوده که کند شده است، ولی به طور کلی اقدام مثبت و موثری شده است. همان مرجعی که موکل را به عنوان محکوم معرفی و مجازات اشد او را اعلام کرده، در ذیل دادنامه آورده که محکوم علیه اگر بتواند بدهی اش را بدهد، استحقاق بهره مندی مقررات ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی را دارد. ماده ۱۱۴ قانون مجازات بحث عفو و بخشودگی را مطرح می‌کند و از ابتدا بحث این بود که اگر اموال مسترد شود، حقوق قانونی اش مدنظر قرار گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->