اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم بیروت در انتظار تشییع تاریخی شهیدان مقاومت | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

دستور حجت‌الاسلام اژه‌ای برای تعقیب عوامل لو رفتن سوالات آزمون وکالت ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۱۶۷۱۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
دستور حجت‌الاسلام اژه‌ای برای تعقیب عوامل لو رفتن سوالات آزمون وکالت ۱۴۰۲
رئیس قوه قضاییه گفت: کلیه بخش‌های ذیربط در دستگاه قضایی از جمله «مرکز حفاظت و اطلاعات»، «دادستانی تهران» و «مرکز وکلا» دستور می‌دهم که در رابطه با موضوع لو رفتن سؤالات آزمون وکالت، پیگیری‌ها و بررسی‌های کامل و جامع را انجام دهند و هر فردی در این قضیه مقصر بوده را شناسایی و مورد تعقیب قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۲۱ اسفند) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: همگان باید سعی کنیم در ماه مبارک رمضان، برای تحکیم آرامش و امنیت جامعه تلاش مضاعف داشته باشیم و در کسب فضائل، ستیز با شیاطین، خیرات و مواسات، همدلی، احسان و نیکوکاری، استیفای حقوق ذی‌حقان و مقابله با ظلم و ظالمان و نفسانیات، کوشش دوچندان کنیم. همچنین ضروری است همگان نسبت به حفظ حرمت ماه مبارک رمضان اهتمام ویژه داشته باشند و با هنجار‌ها مقابله کنند و خود سبب ناهنجاری نشوند. بدون تردید، ناهنجاری‌ها و بداخلاقی‌ها، کار دست انسان می‌دهد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به سکوت و انفعال مجامع بین‌المللی در قبال جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه و متعاقب آن، گزارش هیأت به اصطلاح حقیقت‌یاب بین‌المللی در مورد ایران، گفت: امروز دیگر کسی نمی‌تواند در قبال صحتِ این گزاره که «حقوق بشر به یک ابزار سیاسی و دستاویز در نزد قدرت‌های زورگو تبدیل شده است» شک و تردید کند. حدود ۵ ماه است که صهیونیست‌ها بیش از ۳۱ هزار فلسطینی را در باریکه غزه قتل‌عام کرده‌اند و به قدری بر دامنه جنایات خود افزوده‌اند که دیگر این جنایات در مفاهیم و تعاریف مندرج در اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی و مصادیق جنایت جنگی و نسل‌کشی و کودک‌کشی و اِعمال گرسنگی اجباری، نمی‌گنجد و باید مفهوم‌سازی و تعریف جدیدی را در قبال آنها به کار برد. قابل تأمل آنکه قدرت‌های قلدر جهانی نه تنها چشمان خود را به این جنایات ددمنشانه بسته‌اند که انواع و اقسام حمایت‌های تسلیحاتی و مالی را هم از صهیونیست‌های کودک‌کش به عمل می‌آورند؛ آنگاه همین قدرت‌ها، بانی و حامی تهیه گزارشی سیاسی، غیرحرفه‌ای و فاقد مبنای عقلانی علیه ایران در زمینه حقوق بشر می‌شوند!

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همان شیاطین و قدرت‌های زورگو که در پاییز ۱۴۰۱ قصد به هم ریختن کشور ما و تهدید و تحدید امنیت مردم ما را داشتند و نتوانستند، بعد‌ها با دروغ‌پردازی و کشته‌سازی و جعلیات (نظیر اینکه در فلان زندان چه می‌گذرد و از این قبیل مطالب کذایی که صددرصد دروغ و کذب هستند) در صدد برآمدند تا برای هیأت به اصطلاح حقیقت‌یاب بین‌المللی در مورد ایران، مواد خام تهیه کنند و با الفاظ پرطمطراق، علیه منافع ملت ایران فضاسازی کنند.

رئیس عدلیه در ادامه بیان داشت: در ماه مبارک رمضان، روز قدس را در پیش داریم و باید از این روز بیش از پیش در جهت تبیین و افشای جنایات سبعانه صهیونیست‌ها و همچنین شناساندن حامیان آنها استفاده کنیم.

محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز، با اشاره به مطالب مطروحه در باب لو رفتن سؤالات آزمون وکالت در روز جمعه ۱۸ اسفند، گفت: ابتدا باید توجه داشت که مسئولیت برگزاری این آزمون با سازمان سنجش بوده است و «مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه» در این خصوص مسئولیتی نداشته است؛ با این حال، به کلیه بخش‌های ذیربط در دستگاه قضایی از جمله «مرکز حفاظت و اطلاعات»، «دادستانی تهران» و «مرکز وکلا» دستور می‌دهم که در رابطه با این موضوع، پیگیری‌ها و بررسی‌های کامل و جامع را انجام دهند و هر فردی در این قضیه مقصر بوده را شناسایی و مورد تعقیب قرار دهند و با هماهنگی و همکاری «مرکز رسانه قوه قضاییه»، موضوعِ مورد اشاره را به صورت واضح و روشن برای مردم تبیین کنند و اجازه ندهند این مقوله در جامعه مبهم بماند چرا که به اعتماد مردم لطمه می‌زند؛ در این قضیه به صورت دقیق باید روشن شود که افشای سؤالات در چه سطح و چه حدی بوده است و چه کسانی تقصیر و یا قصور داشته‌اند؛ در این زمینه نباید حقی از کسی ضایع شود. 

رئیس قوه قضاییه در ادامه نشست امروز، با اشاره به وقوع سیل در سیستان و بلوچستان گفت: با همت و تلاش جهادگران مردمی، دولت، نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های مختلف، بحران اولیه‌ی مربوط به سیل سیستان و بلوچستان، مهار شده، اما کار تمام نشده است و چه بسا، وظیفه و تکلیف دستگاه قضایی از این مرحله به بعد سنگین‌تر است، چرا که باید با اهتمام و جدیت، مشکلات حقوقی و قضایی مردم آن منطقه را که ممکن است بواسطه وقوع سیل، عارض شده باشد، رفع گرداند؛ لذا به مقامات قضایی استان سیستان و بلوچستان دستور می‌دهم که مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی را که بواسط وقوع سیل و در اثر تخریب راه‌ها، اراضی و دام‌های مردم حادث شده است، احصا کنند و با سرعت و جدیت در جهت رفع آنها گام بردارند و چنانچه در این مسیر نیازمند کمک از مرکز می‌باشند نیز، مراتب را به حوزه ریاست قوه قضاییه اطلاع دهند تا اتخاذ تدبیر شود. 

قاضی‌القضات در ادامه نشست امروز، به مسئولان قضایی ذیربط دستور داد: با عنایت به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز، به آن دسته از زندانیانِ واجدشرایط که بیرون بودن‌شان از زندان، برای امنیت و منافع مردم و شهروندان مُضر نیست، مرخصی اعطا کنید و مدت زمان این مرخصی را با لحاظ جمیع شرایط درنظر بگیرید تا این دسته از محکومان در ایام مبارک رمضان و نوروز در کنار خانواده خود باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین به مسئولان قضایی ذیربط دستور داد: امور مربوط به فهرست عفو محکومانِ واجد شرایط به مناسبت عید سعید فطر را برای تقدیم به محضر مقام معظم رهبری، هر چه سریع‌تر نهایی کنید تا در صورت موافقت معظم‌له، این محکومانِ واجد شرایط، تا قبل از عید فطر آزاد و یا با تخفیف مجازات مواجه شوند.

رئیس قوه قضاییه در پایان با گرامیداشت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، گفت: همه ما مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران وآزادگان هستیم و باید توجه کنیم که صرفِ گرامیداشت یاد شهدا کافی نیست بلکه این گرامیداشت باید تجلی عملی داشته باشد؛ فلذا ضروری است در مسیر شهدا گام برداریم و اهداف و آرمان‌های آنها را گم نکنیم؛ همچنین باید پیوسته در خدمت‌رسانی به خانواده معظم شهدا و جانبازان کوشا باشیم؛ در تمامی مراکز و مراجع قضایی، تکریم ارباب رجوع باید در قبال همه مراجعان انجام پذیرد و این مهم در قبال خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران باید مضاعف باشد و ضروری است تعجیل بیشتری در رفع حاجات آنها داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->