نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ۴۰ درصدی ورود خودرو به خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۱۲۷۸
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳
کاهش ۴۰ درصدی ورود خودرو به خراسان رضوی
سفرهای جاده‌ای به مقصد خراسان رضوی طی ۱۰ روز گذشته در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم نصری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: ورود خودرو به این استان و میزان سفر‌های جاده‌ای به مقصد خراسان رضوی طی ۱۰ روز گذشته در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد کاهش یافته است.

وی فزود: از ۱۶ تا ۲۵ اسفند ماه امسال ۲۱۸ هزار و ۲۴۴ خودرو از جاده‌های فاروج - قوچان، سه راه چکنه - قوچان، داورزن - سبزوار، اسفراین - سبزوار، فردوس - بجستان، بردسکن - کاشمر، فردوس- گناباد، قاین- گناباد و قاین- خواف وارد استان خراسان رضوی شده‌اند.

وی ادامه داد: این در حالی است که در مدت مشابه پارسال ۳۶۵ هزار و ۶۳۰ دستگاه خودرو از طریق مبادی جاده‌ای یاد شده وارد این استان شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: در این مدت بر اساس آمار ثبت شده در دستگاه‌های تردد شمار در جاده‌های منتهی به مشهد ۵۹۹ هزار و ۸۸۵ دستگاه خودرو وارد این کلانشهر شدند که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد کاهش داشته است.

سال گذشته ۱۳.۵ میلیون زائر و مسافر نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۷ تا پایان ۱۴ فروردین ۹۸ به این استان سفر کردند که سفر حدود ۱۲ میلیون نفر از طریق خودروی شخصی، یک میلیون نفر با ناوگان حمل ونقل عمومی جاده‌ای و بقیه ازطریق راه آهن و فرودگاه صورت گرفته است.

با افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در خراسان رضوی و شهر مشهد مسوولان خراسان رضوی و مشهد اعلام کردند که این استان آمادگی پذیرایی از میهمانان نوروزی را ندارد و هیچ گونه خدمات اقامتی به میهمانان ارائه نخواهد شد.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->