کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین خودرو ساخت روسیه را به کیم‌جونگ‌اون هدیه داد

  • کد خبر: ۲۱۲۸۵۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
پوتین خودرو ساخت روسیه را به کیم‌جونگ‌اون هدیه داد
خبرگزاری مرکزی کره شمالی گزارش کرد رئیس‌جمهور روسیه به نشانه داشتن «روابط ویژه» با کره شمالی، به رهبر این کشور یک خودرو ساخت روسیه هدیه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری مرکزی کره شمالی اشاره نکرد که چه نوع خودرویی است و یا اینکه این خودرو چگونه به کره شمالی ارسال خواهد شد، اما ناظران می‌گویند که این اقدام قطعنامه‌های سازمان ملل مبنی بر ممنوعیت ارسال اقلام لوکس به کره شمالی را نقض می‌کند.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای اعلام کرد: «کیم یو جونگ» خواهر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و یک مقام رسمی دیگر این کشور پیشکش روسیه را پذیرفته‌اند و تشکر برادرش را به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه رسانده‌است.

خواهر رهبر کره شمالی می‌گوید که این هدیه نشان از «روابط شخصی ویژه» میان کیم جونگ اون و ولادیمیر پوتین دارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌گوید از زمانی که کیم در ماه سپتامبر ۲۰۲۳ برای حضور در نشستی با پوتین به روسیه سفر کرد، کره شمالی و روسیه همکاری‌های خود را به طرز چشمگیری افزایش داده‌اند. طی این سفر پوتین لیموزین لوکس خود را به رهبر کره شمالی نشان داد و کیم در صندلی عقب آن نشست.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، کیم جونگ اون ۴۰ ساله دارای بسیاری از خودرو‌های لوکس ساخت خارج است که گمان می‌رود «برخلاف قطعنامه سازمان ملل به کشورش قاچاق شده‌اند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->